27. un 28. janvāra Samsung premjerlīgas pirms spēļu apskats

Nedēļas nogalē, 27. un 28. janvārī Samsung premjerlīgā notiks trīs spēles, kurās savā starpā spēlēs – sestdien Piņķos Rīga 2000 ar Rīga-20, Energija Elektrēnos ar ASK/Ogre, bet svētdien lietuvieši viesosies Daugavpilī pie Latgales. Šķiet par centrālo spēli droši var nosaukt abu Rīgas komandu savstarpējo spēli, jo abas komandas šajā sezonā rāda nestabilu sniegumu sagādājot saviem līdzjutējiem gan patīkamus, gan nepatīkamus pārsteigumus. Ja no Rīga-20 jauniešiem šādu sniegumu varēja gaidīt, tad no salīdzinoši labi nokomplektētā Rīga 2000 sastāva gan tika gaidīta lielāka stabilitāte. Līdzšinējo spēļu rezultāts gan visai pārliecinoši (5:1) ir Rīga 2000 labā, taču bez cīņas Oļega Znaroka puiši diez vai dāvās punktus.

Nekādi pārsteigumi nav gaidāmi Elektrēnos, kur turnīra pārliecinošie līderi ASK/Ogre tiksies ar tikpat pārliecinošiem pastarīšiem Energija. Savā laukumā gan Energija ir visai neprognozējama, ko apliecina arī uzvara pār līderiem Elektrēnos, taču diez vai Ogres hokejisti būs aizmirsuši šo apkaunojošo zaudējumu, un vēlēsies pierādīt, ka tā bija tikai nejaušība.
Jau svētdien Energija hokejisti spēlēs Daugavpilī ar Latgali, un arī tur tikt pie punktiem varētu būt visai problemātiski, jo pirmkārt spēlēt divas dienas pēc kārtas ar pārbraucienu ir visai grūti fiziski, otrkārt Latgale pēdējās spēlēs ir uzlabojusi spēles kvalitāti, un sāk atgādināt to komandu, kas pērn izcīnīja bronzas medaļas.
27. janvāris, sestdiena, plkst. 17.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
98. HK „Rīga 2000” - SK „Rīga-20” (Galvenais tiesnesis M. Bogdanovs, līnijtiesneši R. Jučers un V. Korsaks)
27. janvāris, sestdiena, plkst. 17.00, Elektrēnu ledus halle (Elektrēni)
100. SC Energija – HK ASK/Ogre (Lietuvas tiesnešu brigāde)
28. janvāris, svētdiena, plkst. 17.00, Daugavpils ledus halle
101. DHK „Latgale” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis J. Balodis, līnijtiesneši P. Pumpiņš un S. Dančonoks)
Spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri