Informācija par LHF prezidenta Kirova Lipmana un Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka preses konferenci

2007. gada 25. aprīlis Šodien, LHF telpās notikušajā preses konferencē LHF prezidents Kirovs Lipmans un Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks informēja žurnālistus par Latvijas izlases gatavību startam pasaules čempionātā hokejā Maskavā.

Kirovs Lipmans informēja klātesošos žurnālistus, par to, ka LHF valde ir noteikusi izlasei uzdevumu pasaules čempionātā – izkļūt no priekšsacīkšu grupas uz otro kārtu, respektīvi, izcīnīt vietu ne zemāk kā 12.
Savukārt, Oļegs Znaroks informēja, ka uz Maskavu brauks 3 vārtsargi, 8 aizsargi un 12 uzbrucēji. Vakardienas spēlē savainojumus guva aizsargs Viktors Ignatjevs un uzbrucējs Herberts Vasiļjevs. Par pirmo skaidrība būs tikai šovakar, bet Vasiļjevam, lai atkoptos no savainojuma būs vajadzīgas kādas 3-4 dienas. Tāpat uz otro posmu Maskavā tiks gaidīti arī Amerikas hokeja līgā spēlējošie Mārtiņš Karsums un Jānis Sprukts.
Preses konferences noslēgumā Oļegs Znaroks izteica pateicību Latvijas hokeja federācijai par nodrošinātajiem apstākļiem gatavojoties pasaules čempionātam, kā arī apliecināja, ka komandas spēlētāji cīnīsies katrā spēlē un centīsies sasniegt vislabākos rezultātus.

Sadarbības partneri