Samsung premjerlīgas 19. – 21. oktobra pirms spēļu apskats

Nākamās kārtas Samsung premjerlīgas 5 spēles tiks aizvadītas 3 dienās, jo Liepājas Metalurgs ar LSPA/Rīga vēju pilsētā spēlēs piektdien, 19. oktobrī un sestdien 20.oktobrī. Divas spēles Daugavpilī sestdien un svētdien aizvadīs arī vietējā Latgale un Samsung premjerlīgas pastarīši Energija (Elektrēni). Savukārt, sestdien Ogrē spēlēs abi pērnās sezonas finālisti – ASK/Ogre un Rīga 2000, kas šo trešdien jau tikās Piņķos. Kārtas intriģējošākā spēle neapšaubāmi gaidāma sestdien Vidzemes ledus hallē, kur ASK/Ogre atkal cīkstēsies ar čempioniem Rīga 2000. Šīs nedēļas abu komandu pirmajā duelī pārāki ar rezultātu 5:2 bija rīdzinieki, taču diemžēl spēles sportiskā puse bija atgājusi otrajā plānā, jo 5 ogrēniešu pamat spēlētāji šajā spēlē nepiedalījās, kas neapšaubāmi atstāja negatīvu iespaidu uz komandas kopējo sniegumu, kaut arī tie hokejisti, kuri devās laukumā cīnījās, un ja veiksme būtu bebru sabiedrotā nav izslēgts, ka rezultāts būtu cits. Arī čempionu rindās ir zaudējumi, jo traumas dēļ no ierindas ir izsists viens no vadošajiem uzbrucējiem Raimonds Daņiličs. Jebkurā gadījumā sestdien Ogrē būs spraiga cīņa, jo Rīga 2000 atjauninātais sastāvs centīsies iedzīt sāncenšus no Ogres vēl dziļākā bedrē. Savukārt, ASK/Ogre hokejistiem un arī vadībai jātiek galā ar iekšējām problēmām, kas arvien vairāk sāk kaitēt komandas sniegumam, turklāt pēc piedzīvotajiem zaudējumiem ļoti nestabils varētu būt arī bebru galvenā trenera Zdeneka Voijtas krēsls.

Divas interesantas spēles piektdien un sestdien gaidāmas arī Liepājā, kur vietējie metalurgi uzņems nepiekāpīgos LSPA/Rīga studentus. Lai arī Samsung premjerlīgas līderi uzskatāmi par šo spēļu favorītiem, tomēr zinot Oļega Znaroka trenēto spēlētāju raksturu varam gaidīt arī pārsteigumus. Domājams liepājniekiem ļoti jūtams nebūs arī aizsarga Māra Jasa (devies uz Slovākijas klubu Nitra) zaudējums, jo sastāva komplektācija Metalurgam ir ļoti laba.
Divas spēles Daugavpilī ar vietējo Latgali aizvadīs arī līgas pastarīši Elektrēnu Energija, kas vēl arvien centīsies tikt pie pirmajiem punktiem. Kaut gan to varētu būt visai grūti izdarīt, jo daugavpilieši būs nikni pēc diviem zaudējumiem Igaunijā, un varētu sagādāt lietuviešiem pamatīgas sagrāves.
Piektdiena, 19. oktobris, plkst. 18.30, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
46. SK „Liepājas Metalurgs” – SK „LSPA/Rīga” (Galvenais tiesnesis E. Odiņš, līnijtiesneši J. Ādolfs un O. Greijers)
Sestdiena, 20. oktobris, plkst. 17.00, Vidzemes ledus halle (Ogrē)
43. HK „ASK/Ogre” - HK „Rīga 2000” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši A. Korsaks un P. Pumpiņš)
Sestdiena, 20. oktobris, plkst. 13.00, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
44. SK „Liepājas Metalurgs” – SK „LSPA/Rīga” (Galvenais tiesnesis E. Odiņš, līnijtiesneši N. Silčonoks un A. Gabaliņš)
Sestdiena, 20. oktobris, plkst. 18.00, Daugavpils ledus halle (Daugavpilī)
45. DHK „Latgale” – SC „Energija” (Galvenais tiesnesis G. Zviedrītis, līnijtiesneši S. Dančenoks un V. Orehs)
Svētdiena, 21. oktobris, plkst. 13.00, Daugavpils ledus halle (Daugavpilī)
47. DHK „Latgale” – SC „Energija” (Galvenais tiesnesis G. Zviedrītis, līnijtiesneši S. Dančenoks un V. Orehs)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - www.samsungliga.lv

Sadarbības partneri