"Laimai" divas uzvaras Ventspilī

Eiropas valstu sieviešu hokeja čempionvienību kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā Ventspilī „Laimas” hokejistes guvušas divas visai pārliecinošas uzvaras. Turnīra pirmajā dienā ar 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) tika apspēlēts Spānijas klubs „Dismeva Panteras”. Interesanti, ka spānietes ar labiem panākumiem spēlē inline hokeju jeb hokeju uz skrituļslidām un labprāt izmēģina spēkus arī uz ledus. Savā valstī viņas ir labākās abos veidos. Atšķirības slidošanā ar skrituļslidām un ar slidām galvenokārt ir tas, kas pašlaik viņām vēl liedz gūt panākumus šāda ranga hokeja turnīros, jo ar spēles izpratni, taktiku, metieniem pa vārtiem un citiem hokeja spēles elementiem viņas labi tiek galā. Nedaudz pieviļ veiklība slidošanā, precīzāk atšķirības starp bremzēšanu un manevrēšanu uz slidām un skrituļslidām.

Otrajā turnīra dienā „Laima” sacentās ar „Sheffield Shadows” vienību no Lielbritānijas un, spēlējot centīgi, guva uzvaru ar 4:0 (3:0, 0:0, 1:0).
Mūsu komandā rezultatīvi spēlē Inese Geca-Miljone, kas guvusi piecus vārtus, Adrijas Radziņas kontā divi vārti. Bet abas mūsu vārtsardzes Lolita Andriševska un Evija Tētiņa savus vārtus pretiniecēm nav ļāvušas ieņemt.
Citās spēlēs: „Sheffiels Shadows” – „Sparta” (Norvēģija) 0:3, „Sparta” – „Panteras” 9:2.
Tādējādi svētdien, 1. novembrī pulkst.13.00 „Laima” par pirmo vietu turnīrā un ceļazīmi uz nākamo kārtu sacentīsies ar norvēģietēm.

Sadarbības partneri