Trešais zaudējums apakšgrupā

Latvijas Olimpiskā hokeja izlase Vankūveras spēlēs tikās ar Slovākijas izlasi un piedzīvoja trešo zaudējumu apakšgrupā ar rezultātu 0:6. Mārtiņam Cipulim pēc spēles veica dopinga pārbaudi. „Uzstādījums bijis neielaist vārtus pirmajās desmit minūtēs. Mums pēc vakardienas spēles ar Čehiju gluži nepietika spēka. Neteikšu, ka puiši nesitās, viņi atdeva visu spēkus, radīja momentus. Bet varējām nospēlēt labāk un nezaudēt ar 0:6. Slovāki ļoti meistarīgi izmantoja vārtu gūšanas iespējas. Tā ir jāmāk trāpīt “devītniekā””, pēcspēles preses konferencē sacīja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks.

"Mums sanāca spēcīgākā grupa visā turīrā. Mums pat nav iespēju ar kādu pasisties līdzīgi, ar tiem pašiem šveiciešiem, Norvēģiju, Baltkrieviju. Es uzskatu, ka jebkurā gadījumā šis turnīrs jaunajiem spēlētājiem ir neatsverama pieredze," teica Znaroks.
21. februāris Latvijas izlasei ir brīvdiena. Lielākā daļa no hokejistiem to gan pavadīs arēnā, vērojot citu komandu spēlēs, kurās arī izškirsies, kurš būs nākamais Latvijas izlases pretinieks.

Sadarbības partneri