Vēl tikai 3 dienas lētākas biļetes uz izlases spēlēm!

Nepalaid garām: hokejs turpinās! Vēl tikai trīs dienas – 29. līdz 31. martam iespējams iegādāties lētākas biļetes uz izlases pārbaudes spēlēm arFranciju un Baltkrieviju. Cenas Ls 6, 4, 2, pensionāriem un studentiem par puscenu no Ls 4 (sektora privilēģijas)! Biļetes var iegādāties bilesuserviss.lv, kā arī šovakar „Arēna Rīga” kasēs „Dinamo Rīga” noslēguma pasākumā 29. martā.

Latvijas hokeja izlase, galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā, aicina jūs atbalstīt savu komandu klātienē pārbaudes spēlēs 21., 22., 29. un 30. aprīlī „Arēnā Rīga”. Spēles sāksies plkst. 19:30.
Mūsu pretinieki būs franči, ar kuriem vienmēr gadās dažādi pārsteigumi spēles taktiskajā ziņā, kā arī baltkrievi, kuri jau vairākus gadus apsteidz mūs IIHF hokeja rangā. Tomēr savstarpējā duelī cīņas iznākums varētu būt pilns ar hokeja „gardumiem”, ko ir vērts baudīt!

Uzmanību bērniem!
Latvijas Hokeja federācija piedāvā iespēju hokeja klubiem un mācību iestādēm pasūtīt biļetes (stāvvietas) par 1 Ls. Biļetes ir domātas bērniem: uz 10 bērniem ieeja vienam pieaugušajam (pavadonim) par 1 Ls. Biļetes var pieteikt līdz 20. aprīlim plkst. 12:00 pa e-pastu: aleksandra@lhf.lv vai pa tālruni: +371 29826337.

Atbalstīsim savējos!
LHF ģenerālsponsors: Aldaris
Izlases ģenerālsponsors: Grindeks
Sponsori: LR Izglītības un zinātnes ministrija, Venden, Balticums Apdrošināšana, Lufthansa
Atbalstītāji:, Sports Lukss, City Sport, Xerox CRC, Dzintars, Ekokosmētika
Informatīvie atbalstītāji: LTV7, TVNET, Sportacentrs.com, LETA, Draugiem.lv,
Apollo, Telegraf, Hokejs2010.lv; Parsportu.lv; Latvijas Radio, MK-Latvija

Sadarbības partneri