Vairākiem tiesnešiem piešķir Nacionālo tiesneša kategoriju

Latvijas Hokeja federācijas valde 9. jūnija sēdē pēc Tiesnešu komitejas ieteikuma vairākiem tiesnešiem piešķīra Nacionālo kategoriju: Sergejam Dančenokam, Anitai-Annai Glāzniecei, Jurijam Turavinam.

Savukārt pirmā kategorija piešķirta Igoram Abramsonam, Edvardam Briedim, Uģim Buļbikam, Aigaram Bumbierim, Andrim Dzenim, Jurijam Fastam, Andrejam Jakovļevam, Jurim Laicānam, Vladimiram Oreham, Ritai Peredņai, Nikolajam Siļčonokam, Jānim Sproģim (junioram), Elvijam Trankalim un Kristapam Zuševicam.

LHF valde pieņēma lēmumu sniegt finansiālu palīdzību Latvijas hokeja veterāniem Jurim Širvim un Vladimiram Serņajevam veselības stāvokļa uzlabošanai. LHF valde uzskata, ka izcilās Latvijas hokeja personības-veterāni ir neaizsargāta sociālā grupa, par kuru atbalstu ir jādomā arī valsts līmenī.

Sēdē tika apstiprināts Latvijas bērnu un jaunatnes čempionāta nolikums, ziņots par gatavošanos nākamās sezonas Latvijas čempionātam, kā arī par sieviešu hokeja čempionāta organizēšanu.

LHF valde pieņēma, ka š.g. 9. jūlijā notiks LHF ikgadējais kongress. Dienaskārtībā ir paredzēta: finanšu atskaite, sezonas rezultātu apkopojums, valdes locekļu pārvēlēšana un citi jautājumi.

Sadarbības partneri