Ievads Latvijas hokeja vēstures līnijai

Ņemot vērā to, ka Latvijas hokejam šogad aprit astoņdesmit gadi, LHF sadarbībā ar Latvijas Sporta muzeju un Sergeja Žoltoka fondu uzsākusi aktīvu darbu pie Latvijas hokeja vēstures materiālu apkopošanas.

Ir izstrādāta programma, kura ietver sevī vairākas daļas. Ar programmas realizāciju būs iespējams iepazīties LHF mājas lapā, kā arī Sergeja Žoltoka fonda izveidotajā mājas lapā www.sergejazoltokafonds.lv, kura savus interesentus jau ir sākusi uzņemt. Fonda sadarbība ar LHF cer paplašināt hokeja informatīvo telpu, kā arī pozitīvi ietekmēt hokeja dzīvi kopumā.

Ar gandarījumu darām zināmu, ka LHF mājas lapas sadaļā vēsture ir iespējams iepazīties ar 1998. gada izdotās hokeja grāmatas Melnās ripas bruņinieki saturu. Bez tam, var aplūkot video ar Latvijas hokeja veterānu un Viktora Tihonova tikšanos. Neviltots un abpusējs bija prieks satiekoties pēc vairāk kā 40 gadiem ar leģendāro hokeja treneri Viktoru Tihonovu. Ar klātbūtni uzskatīja par pašsaprotamu piedalīties daudzi no tiem, kuri tālajā 1968./69. gada sezonas iesākumā iesēdās vienā laivā ar tagad jau lielu autoritāti visā hokeja un sporta pasaulē sasniegušo Viktoru Tihonovu.

Tas ir tikai sākums, mēs nedomājam apstāties un turpināsim iesākto iepazīstināt visus interesentus ar Latvijas hokeja vēstures mirkļiem.

LHF un Sergeja Žoltoka fonds

Sadarbības partneri