LHF apmaksā faniem autobusu uz Bratislavu!

Katru hokeja čempionātu Latvijas Hokeja federācija (LHF) ir pretimnākoša hokeja līdzjutējiem. Gan pērn uz čempionātu Manheimā, gan aizpērn uz čempionātu Bernē federācija apmaksāja autobusu. Tas nozīmē, ka izmaksas braucienam uz čempionātu krietni samazinās, pateicoties tieši LHF atbalstam.

Arī šis gads nav izņēmums, un LHF, pateicoties federācijas prezidenta Kirova Lipmana iniciatīvai, dāvina uzticamākajiem hokeja atbalstītājiem iespēju aizbraukt uz čempionātu bez maksas – proti, apmaksā autobusu. Taču izdevumi par naktsmītni un hokeja biļetēm līdzjutējiem būs jāsedz pašiem. Šogad prioritāte būs tieši vis uzticamākajiem līdzjutējiem, kuri izlasi atbalstījuši vismaz sešos čempionātos!

Brauciena cena: 135 lati (dzīvošana 2* viesnīcā netālu no Bratislavas vecpilsētas, Donavas krastā), 170 lati (dzīvošana 3* kuģī / viesnīcā, netālu no Bratislavas vecpilsētas). Šajā cenā neietilpst biļetes uz hokeja čempionāta spēlēm. Pieteikties braucienam var SDK Namejs, Latvijas Fanu organizācijā un “Travel Art” , vai arī zvanot pa tālruni 26460906. Pieteikšanās līdz 20. janvārim, iemaksājot 50 latus.

Sadarbības partneri