Prezentēs Jāņa Kvēpa grāmatu "Es atradu sevi hokejā”

4. decembrī „Arēnā Rīga”, Latvijas Hokeja 80. gada dienas svinību ietvaros, notiks ilggadējā Latvijas izlases ārsta, Jāņa Kvēpa grāmatas „Es atradu sevi hokejā” prezentācija. Grāmata ir autobiogrāfiska un vēsta par „doka” spilgtākajiem mirkļiem hokejā.

Viņš izgāja kopā ar Rīgas "Dinamo" hokejistiem no PSRS čempionāta 2.līgas "pagraba" līdz sudraba medaļām, viņš tikai divos pasaules čempionātos nebija kopā ar Latvijas hokeja izlasi. Jānis Kvēps ir viens no autoritatīvākajiem sporta ārstiem Latvijā un ar savas grāmatas prezentāciju ir parūpējies par kārtīgiem „Latvijas hokejam 80” svētkiem.

Ikvienam hokeja līdzjutējam pēc Latvijas un Krievijas veterānu spēles būs lieliska iespēja iegādāties šo Jāņa Kvēpa atmiņas grāmatu „Es atradu sevi hokejā”, kā arī no autora saņemt autogrāfu.

Grāmatu man ieteica rakstīt bijušais Rīgas „Dinamo” spēlētājs Sergejs Skosirevs, kurš dzīvoja man tieši kaimiņos. Sāku rakstīt es 1997. gadā Polijā. Pagājušā gada šova „Dziedi ar zvaigzni” laikā viens žurnālists uzrakstīja, ka es gatavojos izdod grāmatu pēc nāves. Tādēļ, grāmatas izdevēja, Brigita Zeltkalne mani pamudināja to pabeigt. Tā es viņu arī uzrakstīju. Grāmatā ir ietverts laika posms no 1967. gada līdz pēdējam pasaules čempionātam Slovākijā, tā „Es atradu sevi hokejā” grāmatas autors Jānis Kvēps.

„Latvijas Hokejam 80”
4. decembris, „Arēna Rīga”
Pasākuma programma

• Latvijas hokeja vēstures izstādes atklāšana;
15:00 Latvijas un Krievijas hokeja leģendu spēle;
Spēles pārtraukumos – Latvijas hokeja veterānu godināšana;
• Jāņa Kvēpa grāmatas „Es atradu sevi hokejā” prezentācija;
• Tikšanās ar Latvijas un Krievijas veterāniem (fotografēšanās, autogrāfu brīdis);
17:45 MHL „B” grupas spēle HK „Juniors” pret „Odincova (Maskavas apgabals)”.

Atgādinām, ka biļešu cena pieaugušajiem hokeja līdzjutējiem uz „Latvijas Hokejam 80” pasākumu: 2 Ls. Pensionāriem, invalīdiem, studentiem un skolēniem 1 Ls, invalīdiem ratiņkrēslos bez maksas (uzrādot attiecīgos dokumentus). Biļetes iepriekš pārdošanā var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv.

Sadarbības partneri