Hokeja dienas "Spicē"

Foto: Zigismunds Zālmanis, Nicon

Tuvojas lielie hokeja svētki, kad spēlētāji atgriežas Latvijā, lai aizstāvētu izlases godu. Tieši tādēļ tirdzniecības centrs Spice sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju 2. un 3. februārī rīko Hokeja dienas. Nedēļas nogalē, kas veltīta hokejam, visiem centra apmeklētājiem būs iespēja satikties ar Latvijas izlases spēlētājiem klātienē un aizskarot katra līdzjutēja patriotiskās hokeja stīgas, radīt īsti sportisku noskaņu.

Hokeja dienas t/c Spice norisināsies 2. un 3. februārī no 15.00-18.00 pie Info centra. Ikvienam būs iespēja satikt Latvijas hokeja izlases spēlētājus vaigs vaigā, nofotografēties un aprunāties par hokeju. Kā paliekošu suvenīru, uz īpaši šim pasākumam izgatavotām parakstu kartītēm, būs iespēja palūgt hokejistu autogrāfus ar jauku novēlējumu.

Līdzjutējiem tiks sniegta nebijusi iespēja ierunāt video sveicienus un novēlēt veiksmi Latvijas hokeja izlasei gaidāmajā 2014. gada Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā speciāli izveidotā video studijā. Sveicieni tiks pārraidīti Arēnā Rīga uz lielā video kuba kvalifikācijas turnīra spēļu laikā no 7.-10. februārim.

Pasākuma laikā darbosies suvenīru veikaliņš, kurā varēs iegādāties dažādus ar Latvijas hokeja izlasi saistītus suvenīriņus – ripas, šalles, taurītes, kreklus, cepures un citas lietas. Tāpat līdzjutējiem tiks piedāvāta jaunā hokeja izlases suvenīru un aksesuāru sērija ar etniskajiem rakstiem. Raksti ietver latviešu folkloras un mitoloģijas simbolus – Jumi, kas sniedz svētību, Māru, kas simbolizē līdzsvaru un saskaņu, un Zalkti, kas simbolizē gudrību.

Ikviens, kuram hokejs ir sirdī, tiek aicināts ņemot līdzi radus, draugus un paziņas ierasties t/c Spice 2. un 3. februārī no 15.00-18.00, lai piedalītos hokeja svētkos kopā ar Latvijas izlases hokejistiem un citiem hokeja faniem.

Sadarbības partneri