LHF treneru padomes protokols Nr. 4

1. Par jauno 2014. gada LBJMH nolikuma projektu un izmaiņām tajā pēc ierosinājumu saņemšanas iepazīstināja sporta direktors M. Pagodkins.
Nolēma:
1.1. Apstiprināt 2014. gada LBJMH nolikumu un iesniegt to apstiprināšanai LHF valdē.
1.2. Sasaukt visu klubu pārstāvju sanāksmi, lai iepazīstinātu ar 2014. gada LBJMH nolikumu š. g. 30. maijā.

2. Par jauno 2014. gada virslīgas reglamenta projektu un veiktajām izmaiņām tajā iepazīstināja sporta direktors M. Pagodkins.
Nolēma:
2.1. Pieņemt par pamatu 2014. gada Latvijas čempionāta virslīgā reglamentu un iesniegt to LHF valdei apstiprināšanai.
2. Sasaukt visu klubu pārstāvju sanāksmi, lai iepazīstinātu ar 2014. gada virslīgas nolikumu š. g. 30. maijā.

3. Par Latvijas jauniešu un bērnu komandu dalību citu valstu čempionātos jaunajā sezonā.
Nolēma:
3.1. Pamatojoties uz pēdējos gados uzkrāto vairāk negatīvo nekā pozitīvo pieredzi, ko devis dažādu jauniešu un junioru komandu starts citu valstu čempionātos (MHL, Sanktpēterburgas, Baltkrievijas, Lietuvas čempionāti) treneru padome Latvijas hokeja attīstības un spēcīga valsts čempionāta sarīkošanas nolūkā lūdz LHF valdi izskatīt mūsu komandu dalības citu valstu čempionātos lietderību un aizliegt mūsu valsts jauniešu komandām dalību citu valstu čempionātos, izņemot, ieteikt atļaut:
3.1.1, HK „Rīga” komandas startu MHL augstākajā divīzijā ar noteikumu, ka šī komanda arī turpmāk ir Latvijas U 20 izlases bāzes komanda:
3.1.2. Vienas komandas startu MHL pirmajā divīzijā ar noteikumu, ka šī komanda ir Latvijas U 18 izlases bāzes komanda.
3.2. Lūgt LHF valdi kategoriski aizliegt dažādu izlašu (select) kā komandu veidošanu un to startus dažādās sacensībās bez iepriekšējas komandas treneru un spēlētāju sastāva apstiprināšanas valdē.

4. Par hokeja profesionālās ievirzes programmas projekta apspriešanā paveikto informēja J. Kupčs un M. Baldonieks, G. Bisenieks, kuri iepazinušies ar to, sagatavojuši un iesnieguši savus priekšlikumus.
Nolēma:
4.1. Turpināt iepazīšanos, līdz visi padomes locekļi būs ar to iepazinušies un iesnieguši savus priekšlikumus.

Sadarbības partneri