LHF disciplinārā komisijas sēdes prot. Nr.9

1. Par 2013. gada LBJMH čempionātā nenospēlētajām spēlēm
Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz LHF apstiprināto 2013. gada LBJMH nolikumu komandām, kuras nepabeidza čempionātu, piešķirt zaudējumus ar 0:5
1.2. Pamatojoties uz LHF apstiprināto 2013. gada LBJMH nolikumu par čempionāta nepabeigšanu, neizspēlējot divas sacensības ar Ventspils un Daugavpils komandām, un sakarā ar to, ka šāda situācija atkārtojas jau otro gadu pēc kārtas, izslēgt no dalības LBJMH čempionātos EVHS U 12 komandu bez tiesībām kluba komandām startēt 2014. gada LBJMH čempionātā.
1.3. E. Vasiļeva hokeja skolas tiesības startēt LBJMH čempionātos var tik atjaunotas tikai gadījumā, ja klubs sedz zaudējumus, kas radušies citām komandām nenospēlēto spēļu rezultātā Ls – 500.

2. Par Daugavpils BJSS hokejista Denisa Orlova noraidījumu no laukuma uz 25 minūtēm par sitienu pretiniekam ar kāju Daugavpils BJSS spēlē pret Brocēnu komandu U 14. grupā.
Nolēna:
2.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 14. diskvalificēt Denisu Orlovu uz piecām LBJMH spēlēm, sodu pārceļot uz 2014. gada čempionātu.

3. Par pārejas noteikumu pārkāpumu hokeja kluba „Sāga” organizētajā turnīrā sieviešu hokejā, kuru pieļāva biedrības „Hokeja klubs Daugava” komanda L&L, neatļauti iesaistot savas komandas rindās sieviešu hokeja kluba „Laima” spēlētāju Māru Trēziņu un pieļautajiem pārkāpumiem, kā arī nelikumīgi iesaistot komandas sastāvā spēlētājas ar derīgām pārejas kartēm uz citām valstīm.
Nolēma:
3.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 15. un 24. diskvalificēt Māru Trēziņu uz piecām 2014. gada Latvijas sieviešu hokeja čempionāta spēlēm.
3.2. Stingri brīdināt „Hokeja klubs Daugava” vadību par līdzīgu pārkāpumu nepieļaušanu turpmāk. Atkārtošanās gadījumā LHF informēs Starptautisko hokeja federāciju par pieļautajiem pārejas noteikumu pārkāpumiem.

Sadarbības partneri