Hokeja turnīrs Latvijas III ziemas olimpiādē

Latvijas III ziemas Olimpiāde Siguldā notiks nākamā gada no 7. līdz 9. martam un tajā piedalīsies pilsētu un novadu komandas. Olimpiādē piedalīsies visi labākie un spēcīgākie ziemas sporta veidu pārstāvji, tajā skaitā Olimpieši, kas pirms tam būs startējuši XXII Soču ziemas Olimpiskajās spēlēs.

Hokeja turnīrs notiks Valmierā „Vidzemes Olimpiskā centra” ledus hallē. Vīriešu sacensībās komandas tiks komplektētas no dalībniekiem, kuri dzimuši laikā no 1994. līdz 1997.gadam. Savukārt sieviešu turnīrā komandas tiks komplektētas no dalībniecēm, kuras dzimušas 1997.gadā un vecākas.

Priekšsacīkšu un finālsacensību izspēles kārtība, spēļu vietas un laiki, kā arī tiesības spēlēt Latvijas III Ziemas Olimpiādes finālsacensībās, tiks noteikta vadoties no pieteikto komandu skaita. Sacensību kalendārs attiecīgi tiks sastādīts pēc komandu pieteikumu saņemšanas un paziņots komandām ne vēlāk kā 10 dienas pirms attiecīgo sacensību sākuma.

Siguldas pilsētā risināsies pieci no desmit Olimpiādē iekļautajiem sporta veidiem – kamaniņu sports, bobslejs, kalnu slēpošana, snovbords un distanču slēpošana. Savukārt atlikušo piecu sporta veidu sacensības tiks organizētas citās Latvijas pilsētās. Olimpiādes hokeja turnīrs un daiļslidošanas sacensības notiks Valmierā, Priekuļos sacentīsies biatlonisti, Tukumā tiks noskaidroti Olimpiādes labākie kērlinga spēlētāji, bet Ventspilī norisināsies šorttreka sacensības.

Hokeja turnīra NOLIKUMS

Latvijas III ziemas olimpiādes oficiālā mājas lapa

Sadarbības partneri