Maxima Superkauss 2019

“Maxima Latvija”  un Latvijas Hokeja federācija, saskanot kopīgiem mērķiem,  2018. gada martā uzsāka sadarbību ar mērķi pilnveidot bērnu un jauniešu hokeja infrastruktūru un treniņu procesus, lai tie kļūtu interesantāki, inovatīvāki un saistošāki bērniem un viņu ģimenēm.

2018. gada decembrī šīs sadarbības ietvaros atklāts jauno hokejistu “Maxima Superkauss”, kurā līdz 2018./2019. gada sezonas noslēgumam jaunie hokejisti visās vecuma grupās (no U9 līdz U17), kopumā sastādot 102 komandas, cīnīsies par īpašu kausu, kuru sezonas noslēgumā iegūs katras grupas labākā komanda.

Cīņā par kausu piedalīsies jaunie hokejisti no Rīgas, Mārupes, Daugavpils, Liepājas, Ogres, Brocēnu, Jelgavas, Ozolnieku, Jūrmalas, Talsu, Tukuma, Ventspils un Valmieras hokeja klubiem.

Paralēli “Maxima Superkauss” norisei 2019. gadā gaidāmas vairākas aktivitātes sadarbības mērķu īstenošanai, par kurām informācija būs atrodama LHF mājaslapas sadaļā “Maxima Superkauss jaunumi”, kā arī sociālajos vietnē Facebook.

“Maxima Latvija” un LHF sadarbības mērķi

- Palīdzēt pilnveidot bērnu un jauniešu sporta infrastruktūru un treniņu procesus, lai tie kļūtu interesantāki, inovatīvāki un saistošāki bērniem un viņu ģimenēm

- Veicināt hokeja pieejamību bērniem un ģimenēm

- Veicināt veselīgāka dzīvesveida kultūru Latvijā

- Vispārējās izglītības rezultātu sekmēšana – jauno hokejistu mācību rezultātu izvērtēšana, citu pēc skolas aktivitāšu veicināšana, lai paplašinātu bērnu interešu loku un skatījumu uz lietām

Lai uzvaru netrūktu!