Noslēgusies Baltijas sieviešu hokeja čempionāta B grupas regulārā sezona

Šajā nedēļas nogalē tika aizvadītas noslēdzošās Baltijas sieviešu hokeja čempionāta 2024 (turpmāk – Čempionāts) B grupas regulārās sezonas (pirmā etapa) spēles.

Čempionāta B grupā pirmajā vietā ierindojas Lietuvas U18 sieviešu hokeja izlase ar 42 punktiem. Otro vietu tabulā ieņem Talsu Hokeja klubs ar 30 punktiem, kam seko Hokeja komanda (HK) Klaipeda Girls ar 25 punktiem.

Čempionāta B grupā kopumā piedalījās 8 komandas no Latvijas un Lietuvas: Lietuvas U18 sieviešu hokeja izlase, Talsu Hokeja klubs, HK Klaipeda Girls, HK L&L, sieviešu hokeja komanda (SHK) Ozolnieki, HK Kurbads/Lauvas, SHK Ventspils un SHK Laima U18.

Čempionāta otrajā etapā sekos izslēgšanas spēļu turnīrs, kurā iekļūst četras komandas - Lietuvas U18 sieviešu hokeja izlase, Talsu Hokeja klubs, HK Klaipeda Girls un HK L&L. Šīs 9.martā tiksies t/c Akropole ledus hallē, kur aizvadīs pusfināla spēles, kā arī cīņa par bronzu un zeltu.

B grupas spēles 09.03.2024. par bronzu plkst. 14.45 un zeltu plkst. 16.30 tiks translētas tiešsaistē Latvijas Hokeja federācijas Youtube kanālā: https://www.youtube.com/@latvijashokejafederacija

Ar visu izslēgšanas spēļu kalendāru iespējas iepazīties: https://lhf.lv/lv/subtournament/628

Lai jaudīgas un enerģijas pilnas izslēgšanas spēles!

Baltijas čempionāts hokejā sievietēm tiek īstenots sadarbībā ar Lietuvas Hokeja Federāciju un Igaunijas Hokeja federāciju Starptautiskās Hokeja Federācijas (International Ice Hockey Federation) koordinētās sieviešu hokeja attīstības programmas ietvaros. Čempionāts norisinās divās spēka samēra grupās: A grupa un B grupa. Programmas mērķi ir veicināt sieviešu hokeja pilnveidi Baltijas reģionā, celt spēlētāju individuālo meistarību un izlašu komandu veiksmīgu sniegumu, un veicinot izpratni par hokeju kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu un saturīga brīvā laika pavadīšanu visu paaudžu meiteņu un sieviešu vidū.