Solīts – darīts! Latvijas Hokeja federācija rīko atvērto durvju dienu

Ceturtdien, 25. janvārī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) birojā un Latvijas hokeja izlases bāzē norisinājās atvērto durvju diena.

Pagājušajā nedēļā, saņemot “Trīs zvaigžņu balvu” kā labākajai sporta federācijai 2023. gadā, Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis uzaicināja sporta dzīves organizatorus uz “atvērto durvju dienu”: “Visa hokeja sabiedrība jūtas ļoti pagodināta par šo apbalvojumu. Mēs uz šo balvu gājām ilgi. Šis gads bija pilns ar izaicinājumiem. Lielāko paldies vēlos teikt visai LHF komandai. Aicinu visus ciemos uz atvērto durvju dienu, lai ikvienam redzams, kur un kā dzīvo hokejs.” 

Uz LHF aicinājumu un atvērto durvju dienu atsaucās vairāk nekā 30 sporta federāciju. Pasākumu atklāja LHF prezidents Aigars Kalvītis un ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, kurš pastāstīja par ikdienas federācijas darbu un struktūru.

Tāpat klātesošajiem bija iespēja apmeklēt Latvijas nacionālās izlases bāzi, kā arī piedalīties atjautības un prātā spēlē par Latvijas hokeju. Par erudīcijas spēles uzvarētāju kļuva Sabīna Špakauska no Latvijas Jātnieku federācijas.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) sirsnīgi pateicas visu sporta organizāciju pārstāvjiem, kuri ieradās uz atvērto durvju dienu. Līdz nākamajai reizei, veiksmi!