Prezentē “Sapņu komanda 2023” grāmatu

Otrdien, 12. decembrī, plkst.16:00, Tirdzniecības centrā SPICE, SPORTLAND veikalā notika “Sapņu komanda 2023” grāmatas prezentācija.

Pasākumā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis, SPORTLAND uzņēmuma vadītājs Sandijs Pinkulis, Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš un grāmatas idejas autors Viesturs Koziols, kā arī izlases hokejisti – Kaspars Daugaviņš. Rūdolfs Balcers, Rihards Bukarts.

Latvijas hokeja izlases izcīnītajai Pasaules čempionāta bronzas medaļai veltītajā grāmatā iemūžināti Sapņu komandas spilgtākie foto mirkļi, kā arī spēlētāju, treneru, menedžeru, LHF vadītāju, apkalpojošā personāla, turnīra organizatoru atmiņas par visu laiku lielāko sasniegumu Latvijas hokeja vēsturē.

No 12. decembra SPORTLAND veikalos var iegādāties arī apģērbu līniju, kas izstrādāta cildinot bronzas godalgas iegūšanu. Tāpat SPORTLAND būs uzstādīts arī īpašs stends, kurā ikviens varēs aplūkot bronzas medaļu. 

Grāmatu varēs iegādāties “Sportland” veikalos Tirdzniecības centros “Spice” un “Alfa”, kā arī tīmekļa vietnē “Sportland.lv.