"Dinamo" pagarina līgumus ar Džeriņu, Meiju un Saulieti

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vadība pagarinājusi līgumus ar Latvijas izlases hokejistiem Andri Džeriņu, Gintu Meiju un Kasparu Saulieti, kuri komandā spēlēja jau iepriekš, vēstīts kluba mājaslapā.

27 gadus vecais Džeriņš "Dinamo" nospēlējis jau sešas sezonas, 217 spēlēs tiekot pie 26 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. Pagājušajā sezonā Andris KHL čempionātā piedalījās 52 spēlēs, kurās guva astoņus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja 32 soda minūtes un lietderības koeficientu -2, izpildīja 18 spēka paņēmienus un nobloķēja 25 metienus, vidēji laukumā pavadot nepilnas 15 minūtes.

Gadu vecākais Meija Rīgas komandā nospēlējis jau septiņas sezonas pēc kārtas, 273 mačos tiekot pie 27 vārtiem un 31 rezultatīvas piespēles. Iepriekšējā sezonā Gints 59 spēlēs izcēlās ar deviņiem vārtiem un sešām piespēlēm, kā arī nopelnīja 16 soda minūtes un lietderības koeficientu -3, izpildīja 56 spēka paņēmienus un nobloķēja 24 metienus, vidēji laukumā pavadot 15 ar pusi minūtes.

28 gadus vecais Saulietis pagājušajā sezonā debitēja Rīgas "Dinamo" sastāvā, 44 mačos gūstot četrus vārtus un atdodot četras rezultatīvas piespēles. Tāpat nepilnās desmit laukumā pavadītās minūtēs Saulietis nopelnīja 25 soda minūtes un lietderības koeficientu +1, izpildīja 56 spēka paņēmienus un nobloķēja 10 metienus.