Jelgavniekiem neveiksme arī otrajā Kontinentālā kausa izcīņas spēlē

Otro zaudējumu IIHF Kontinentālā kausa trešajā posmā hokejā piedzīvojusi Latvijas čempionvienība Jelgavas "Zemgale", kas Velsas pilsētā Kārdifā ar rezultātu 0:2 atzina Francijas vicečempiones Anžē "Ducs" pārākumu. Vakar abas komandas piedzīvoja zaudējumus.

Uzvaras vārti tika gūti 29. minūtē, kad izcēlās NHL draftētais kanādietis Zeks Torkvato, kuram asistēja ilggadējais Francijas izlases aizsargs Antonēns Manavjans, bet 54. minūtē vairākumu realizēja francūzis Romēns Gaborī.

Spēles sākumā "Zemgale" neizmantoja divas vairākuma iespējas un trešā perioda ievadā - trešo, bet savā trešajā mazākumā ielaida 11 sekundes pēc Artūra Homjakova noraidījuma.

 "Zemgale" noslīdēja uz pēdējo vietu grupā, taču vēl saglabā teorētiskas cerības uz otro vietu jeb tikšanu finālturnīrā.

Vakar jelgavnieki trešajā trešdaļā izlaida divu vārtu pārsvaru un pagarinājumā piekāpās Rūdolfa Polca pārstāvētajai Slovēnijas čempionei un Alpu līgas vicečempionei un līderei "Jesenice", bet Anžē vienība ar 1:3 piekāpās mājiniecei Kārdifas "Devils".

Anžē hercogi pagājušajā sezonā Francijas finālsērijā zaudēja ar 1-4, bet šosezon ar 34 punktiem 16 spēlēs pagaidām ieņem trešo vietu. Francijas čempione no Grenobles spēlēja Čempionu līgā, kur zaudēja visos sešos mačos.

Zemgale – Angers 0:2 (0:0, 0:1, 0:1).
Vārti: 28:34 Torkvato (Manavjans) 0:1, 53:46 Gaborī (Žirū, Helijs, vair.) 0:2.
Metieni: 27:34.
Soda minutes: 6:6.
Vārtsargi: Ēriks Vītols - Evans Kaulijs.