LHF DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS 6. SĒDES LĒMUMI

Šonedēļ norisinājās šīs sezonas sestā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās Komisijas sēde, kurā tika izskatīti 5 jautājumi.

 

 

1. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta Hokejā (LBJČH) U15 grupas 23. oktobra spēli nr. 31 starp komandām “Prizma 09” un “Valmieras hokeja skola”, kurā treneris E. Brahmanis “Prizma 09” komandas sastāvā saņēma 20 minūšu sodu par necieņu pret tiesnešiem.

 

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) 10. punktu, piemērot brīdinājumu E. Brahmanim par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem sekos bargāki sodi. 

 

 

 

2. Par LBJČH U17 grupas 22. oktobra spēli nr. 45 starp komandām “Prizma 07” un “GV/DKLRM”, kurā mājinieku komandu vadīja treneris bez atbilstošas kategorijas. 

 

Nolēma:

2.1.  Pamatojoties uz LHF DSN 21. punktu, piemērot “Prizma 07” klubam 100 EUR naudas sodu. 

 

 

3. Par Optibet Hokeja Līgas (OHL) 22. oktobra spēli nr. 50 starp komandām “AIRWELL ENERGIJA” un “PRIZMA”, kurā spēlētājs nr. 18 D. Dubovs “PRIZMA” komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles noraidījumu par negaidītu sitienu pretiniekam ("sucker punch"). 

 

Nolēma:

3.1. Pamatojoties uz LHF DSN 1. Un 14.1. punktiem, piemērot D. Dubovam 2 spēļu diskvalifikāciju. 

 

 

4. Par OHL 22. oktobra spēli nr. 49 starp komandām “DLSS/Dinaburga” un “Kaunas City”, kurā spēlētājs nr. 4 D. Andrejevs “DLSS/Dinaburga” komandas sastāvā saņēma 20 minūšu sodu par necieņu pret tiesnešiem. 

 

Nolēma:

4.1. Pamatojotes uz LHF DSN 10. punktu, piemērot brīdinājumu D. Andrejevam par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem sekos bargāki sodi. 

 

 

5. Par LBJČH U17 grupas 22. oktobra spēli nr. 47 starp komandām “Jūrmalas SS/HK Tukums” un “Žalgiris-HC Klaipeda”, kurā viesu komanda uz spēli ieradusies bez kontrastējošiem spēļu krekliem ar mājinieku komandu.  

 

Nolēma: 

5.1. Pamatojoties uz LHF DSN 21. punktu, izteikt brīdinājumu “Žalgiris-HC Klaipeda” par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem sekos bargāki sodi.