LHF DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS 7. SĒDES LĒMUMI

Ceturtdien, 28. janvārī norisinājās šīs sezonas septītā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās Komisijas sēde, kurā tika izskatīti trīs jautājumi.

 

1. Par Optibet Hokeja Līgas (OHL)  20. janvāra spēli nr. 89 starp komandām "HK Dinaburga" un "HK Liepāja", kurā viesu komandas "HK Liepāja" sastāvā spēles pieteikumā atradās 22 spēlētāji, nepiesakot 2 jaunākos (2001.-2003. g.dz.) spēlētājus. 

 

Nolēma:

 

1.1. Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) 21. punktu, izteikt brīdinājumu “HK Liepāja” klubam par šāda pārkāpuma nepieļaujamību un noteikt, ka par turpmākiem līdzīgiem pārkāpumiem tiks piemēroti bargāki sodi.

 

 

 

2. Par OHL 23. janvāra spēli nr. 92 starp komandām "HK Zemgale/LLU" un "HK Mogo/LSPA", kurā pie laukuma atradušās nepiederošas personas. 

 

Nolēma:

 

2.1. Pamatojoties uz LHF DSN 21.punktu, piemērot klubam “HK Zemgale/LLU” 50 EUR soda naudu un noteikt, ka par turpmākiem līdzīgiem pārkāpumiem tiks piemēroti bargāki sodi. 

 

 

3. Par OHL 23. janvāra spēli nr. 93 starp komandām "HS Rīga" un "HK Dinaburga", kurā spēlētājs nr. 96 Ilya Olonov "HK Dinaburga" komandas sastāvā saņēma 20 minūšu sodu par necieņu pret spēles tiesnešiem. 

 

Nolēma:

 

3.1. Pamatojoties uz LHF DSN 24. punktu, piemērot kluba “HK Dinaburga” spēlētājam I.Olonov 160 EUR naudas sodu un noteikt, ka par turpmākiem līdzīgiem pārkāpumiem tiks piemēroti bargāki sodi.