LHF Spēlētāju Drošības un Tiesnešu Kvalitātes komisijas lēmums

  1. LHF Spēlētāju Drošības un Tiesnešu kvalitātes komisija izskatot spēles epizodi Optibet Hokeja Līgas spēlē nr.48 starp komandām HK Mogo/LSPA - HK Prizma/IHS, spēles 03:53 minūtē.

Nolēma:

Apstiprināt komandas HK Prizma/IHS spēlētājam Dāvim Straupem piešķirto lielo sodu (5min) un disciplinārsodu līdz spēles beigām (20min), par sitienu ar nūju pēc IIHF noteikuma punkta 159.vi.

 

  1. LHF Spēlētāju Drošības un Tiesnešu kvalitātes komisija izskatot spēles epizodi Optibet Hokeja Līgas spēlē nr.48 starp komandām HK Mogo/LSPA - HK Prizma/IHS, spēles 59:44 minūtē.

Nolēma:

Mainīt komandas HK Mogo/LSPA spēlētājam Krišjānim Rēdliham piešķirto mazo sodu (2min) par sitienu ar elkoni uz mazo sodu (2min) un disciplinārsodu (10min) par uzbrukumu pretinieka galvai un kaklam pēc IIHF noteikuma punkta 124.i.

 

  1. LHF Spēlētāju Drošības un Tiesnešu kvalitātes komisija izskatot spēles epizodi Optibet Hokeja Līgas spēlē nr.46 starp komandām HK Dinaburga - HK Liepāja, spēles 47:51 minūtē.

Nolēma:

 Atcelt komandas HK Liepāja spēlētājam Mārtiņam Oskaram Freimanim piešķirto mazo sodu (2min) un disciplinārsodu (10min) par grūšanu apmalē.