IIHF ir nākusi klajā ar jaunu attīstības programu

Agris Bricis

IIHF ir nākuši klajā ar jaunumu attīstības programmu, kurā tagad ir pieejami vairāk nekā 500 hokeja treniņu, vingrinājumu video un vēl daudz citu resursu, kas ir rūpīgi izvēlēti, lai palīdzētu attīstīt savus trenerus un spēlētājus.

Tas ietver dažādus apmācības resursus, tostarp treneru un spēlētāju attīstības rokasgrāmatu. Klāt tam visam ir nākuši jauni nūjas tehnikas un dribla attīstības video.

"Mēs atzinām nepieciešamību mums atsvaidzināt un vairāk ieguldīt savos tiešsaistes resursos un padarīt tos pieejamus pasaulei, lai atbalstītu dalībvalstu nacionālās asociācijas un viņu klubus spēles attīstībā," stāsta Fasel.

Daži materiāli jau bija daļa no IIHF vietnes, taču tie ir atjaunināti un tagad ir daļa no kaut kā daudz lielāka un labāk koncentrēta.

Rezultāts ir daudz jaunu sadaļu, kas koncentrējas uz dažādiem spēles aspektiem, tostarp spēlētāju komplektēšanu, mācīšanos spēlēt, spēlētāju attīstības rokasgrāmatu un treneru attīstības programmas.

IIHF misija ir pārvaldīt, attīstīt un popularizēt vīriešu un sieviešu hokeju visos veidos un visos vecumos, ieskaitot treneru un ierēdņu attīstību visā pasaulē. IIHF pieeja spēles attīstībai visā pasaulē ir atbalstīt dalībvalstu nacionālās asociācijas ar hokeja attīstību savās valstīs. IIHF Attīstības centrs nodrošina dalībvalstu nacionālās asociācijas, klubus un citas ieinteresētās personas ar atbalsta resursiem, lai organizētu un vadītu attīstības un izglītības programmas. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka tikai šie resursi nav pietiekami. Tie ir jāizmanto plānotās un organizētās programmās, kas visaptveroši palīdz attiecīgajiem cilvēkiem veikt savus pienākumus pēc iespējas labāk.

 

Sīkāku informāciju lasi: IIHF mājaslapā