Latvijas hokeja sabiedrībai!

Pamatojoties uz Ministru Kabineta lēmumu par ārkārtējas situācijas izsludināšanu, Latvijas Hokeja federācija aicina visus hokeja klubus un komandas attiecināt un stingri ievērot Ministru Kabineta rīkojumu pārtraukt visus treniņus, sacensības un apmācības procesus.

Lai apturētu vīrusa izplatīšanos un mazinātu tā ietekmi uz ikvienu sabiedrības locekli, veselības aprūpes sistēmu un valsts ekonomisko situāciju, katram Latvijas iedzīvotājam ir jārīkojas atbildīgi gan pret sevi, gan pret apkārtējiem. LHF aicina palikt mājās un izmantot šo laiku lietderīgi. Aicinām trenerus saviem audzēkņiem izstrādāt tādus vingrinājumus, kurus katrs mājas apstākļos var realizēt. Tāpat, ja iespējams, specifiskiem treniņiem var izmantot īpašos hokeja prasmju attīstīšanas trenažierus. Arī mūsdienu tehnoloģijas, piemēram, aplikācijas palīdz papildināt un pilnveidot hokeja teorētiskās zināšanas (hokeja noteikumi, Latvijas hokeja vēsture, utt.) un prasmes attālināti. Tāpat arī saziņa ar treneriem, personālu, sportistiem ērti var notikt elektroniski.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) pamatojoties uz Ministru Kabineta lēmumu par ārkārtējas situācijas izsludināšanu, 12.martā apturēja visus Latvijas čempionātus - Bērnu un Jaunatnes čempionātu, Junioru Attīstības līgu, Optibet Hokeja Līgas (OHL) izslēgšanas turnīru un Sieviešu Baltijas Optibet Hokeja Līgu. Kā arī saskaņā ar 13.marta valdes sēdes lēmumu līdz 31.martam tiek mainīta LHF biroja darba organizēšanas kārtība, darbam notiekot attālināti, tādējādi saziņai ar LHF lūdzam izmantot tālruņa numuru 67565614 un e-pasta adresi lhf@lhf.lv.

Tāpat vēlamies informēt visus LHF biedrus, ka 13.marta LHF valdes sēdē tika pieņemts lēmums par kārtēja LHF biedru kongresu sasaukšanu 31.martā, bet atsaucoties uz 14.marta Ministru Kabineta rīkojumu Nr.103 par grozījumiem p. 4.5. , LHF vadībai kongress ir jāpārceļ. Par LHF biedru kongresa sasaukšanas datumu un laiku informēsim LHF Statūtos paredzētajā kārtībā.  

Vēlreiz aicinām būt atbildīgiem, sargāsim sevi un apkārtējos!

Aktuālākā informācija iedzīvotājiem, ārstiem, ceļotājiem, un pasākumu rīkotājiem par COVID-19 atrodama Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā.