Samsung premjerlīgas 22. novembra pirmspēļu apskats

Trešdien, 22. novembrī Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas trīs spēles – Piņķos spēlēs valsts čempioni Rīga 2000 ar Latgali, Elektrēnos vietējā Energija ar Liepājas Metalurgu, bet Rīgas sporta pilī Rīga-20 ar čempionāta līderiem ASK/Ogre. Iespējas interesantākā spēlē no visām varētu būt Rīgas sporta pilī, jo šie paši pretinieki jau spēlēja aizvadītajā sestdienā, un lai arī spēles gala rezultāts bija visai pārliecinošs ASK/Ogre labā spēle bija spraiga, par ko liecina arī vairāki kautiņi laukumā spēles laikā. Diez vai pretinieki tik īsā laikā būs aizmirsuši savstarpējās nesaskaņas, tā kā arī trešdienas vakarā Rīgas sporta pilī spēle varētu būt bagāta interesantiem notikumiem.

Pirms sezonas kā ļoti interesanti tika prognozētas arī Rīga 2000 un Latgales spēles, tomēr čempionāta gaitā ļoti pārliecinoši ir izpaudies čempionu pārākums. Pēdējās divas aizvadītās spēlēs Rīgai 2000 ir bijušas ļoti dramatiskas – pēcspēles soda metienos vienreiz zaudējot un pēc tam spēles pēdējā sekundē (!) izraujot uzvaru. Tas varētu būt labs stimuls kārtīgai mobilizācijai pret savas komandas kādreizējā trenera Igora Smirnova tagad trenēto Latgali.
Spēlē Elektrēnos pārliecinošs favorīts ir Liepājas Metalurgs, taču jau pēdējās spēlēs pirms starptautiskā pārtraukuma Energija hokejisti sāka demonstrēt arvien saturīgāku sniegumu, tāpēc varam gaidīt arī kādus jaunus brīnumus Lietuvas enerģētiķu pilsētā.
22. novembris, trešdiena, plkst. 18.30, Rīgas sporta pils
SK „Rīga-20”– HK "ASK/Ogre" (Galvenais tiesnesis E. Odiņš, līnijtiesneši V. Korsaks un Arn. Bērziņš)
22. novembris, trešdiena, plkst. 18.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
HK „Rīga 2000” – DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis G. Zviedrītis, līnijtiesneši A. Zuševics un J. Balodis)
22. novembris, trešdiena, plkst. 18.00, Elektrēnu ledus halle (Elektrēnos)
SC „Energija” - FHK „Liepājas Metalurgs” (Lietuvas tiesnešu brigāde)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .