29. novembrī uzvaras Samsung premjerlīgā izcīna ASK/Ogre un Energija

Pirmo uzvaru Samsung premjerlīgā izcīna Elektrēnu Energija 21. spēle Samsung premjerlīgā izrādījusies laimīga Elektrēnu Energija hokejistiem, kuri beidzot ir izcīnījuši pirmo uzvaru, savās mājās ar rezultātu 5:2 pārspējot Daugavpils Latgali.

Spēli daudz apņēmīgāk aizvadīja Energija, jau spēles 10. minūtē izvirzoties vadībā. Savukārt daugavpilieši šo spēli aizvadīja visai vāji un šķiet nenovērtēja pretinieku. Un lai arī pirmā perioda 15. minūtē Latgale panāca izlīdzinājumu spēles turpinājumā vadībā tomēr visu laiku atradās Energija hokejisti. Trešā perioda iesākumā panāktais 2:4 Latgalei vēl pavēra kādu cerību, taču vārtsarga nomaiņa pret sesto spēlētāju ļāva Energija raidīt ripu tukšos vārtos un līdz ar to svinēt pirmo uzvaru šosezon.
29. novembris, Elektrēnu ledus halle
SC Energija – DHK Latgale 5:2 (2:1; 2:0; 1:1) - Online
Rīga 2000 piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas
Šodien Ogrē ceturto zaudējumu pēc kārtas Samsung premjerlīgā piedzīvoja čempioni Rīga 2000, ar rezultātu 3:5 piekāpjoties turnīra līderiem ASK/Ogre.
Spēle aizritēja ļoti spraigi un aizraujoši, jo abas komandas vēlējās uzvarēt šajā vakarā. Pēc spēles pirmās trešdaļas vadībā ar rezultātu 2:1 izvirzījās mājinieki ASK/Ogre, bet otrajā periodā Rīga 2000 ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet pat pamanījās izvirzīties vadībā ar 3:2. Tomēr pēdējā izšķirošajā periodā uzvaras kausus ASK/Ogre labā nosvēra pieredzējušie šīs komandas spēlētāji.29. novembris, Vidzemes ledus halle „ASK/Ogre” - „Rīga 2000” 5:3 (2:1; 0:2; 3:0) - online