Samsung premjerlīgas 13. un 14. februāra pirms spēļu apskats

Ar spēli šodien Elektrēnos starp vietējo Energija un Rīga-20 atsāksies Samsung premjerlīgas regulārais čempionāts. Šīs abas komandas vēlreiz turpat spēlēs arī trešdien, bet parējās divās spēlēs savā starpā spēlēs Daugavpilī Latgale ar ASK/Ogre (šo spēli tiešraidē rādīs LTV7), bet Liepājā Metalurgs ar Rīga 2000. Visas kārtas spēles varētu būt ļoti interesantas, taču centrālā spēle neapšaubāmi būs Liepājā, kur savā starpā tiksies pagājušās sezonas finālisti. Abas komandas arī šogad ir vadošajās pozīcijās un reāli pretendē uz čempionu titulu. Gan Rīga 2000, gan Liepājas Metalurgs arī turpina cīņu par vadošajām pozīcijām regulārā čempionāta turnīra tabulā. Iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēlē pārāki bija liepājnieki, un bezkompromisa cīņa gaidāma arī trešdienas vakarā Liepājā.

Vēl viena ļoti interesanta spēle gaidāma Daugavpilī, kur turnīra līderi ASK/Ogre viesosies pie pēdējā laikā tik nepiekāpīgās Latgales. Punkti ir vajadzīgi abām komandām, bet kura no komandām būs labāk gatava cīņai šajā vakarā klātienē varēs redzēt Daugavpils ledus hallē vai neklātienē LTV7 tiešraidē.
Divas spraigas spēles gaidāmas arī Elektrēnos, kur Rīga-20 viesosies pie vietējās Energija. Abu komandu iepriekšējās divas spēles Valmierā beidzās ar katras komandas uzvaru, un līdzīgu rezultātu varētu prognozēt arī šajos divos dueļos, jo Energija labi spēlē savā laukumā, taču viņiem ir grūti vienā līmenī spēlēt divus vakarus pēc kārtas, bet Rīga-20 arī ir raksturīga nestabilitāte sapārotajās spēlē.
13.februāris otrdien 107. „Enerģija”- „Rīga-20” (Elektrēnu ledus hallē) 18.00 - Lietuvas tiesnešu brigāde
14.februāris trešdiena 108. „Enerģija”- „Rīga-20” (Elektrēnu ledus hallē) 18.00 - Lietuvas tiesnešu brigāde109. „Liepājas Metalurgs”- „Rīga 2000” (Liepājas ledus hallē) 18.00 - Galvenais tiesnesis N. Šacs, līnijtiesneši J. Ādolfs un R. Borskis110. „Latgale” -„ASK/Ogre” (Daugavpils ledus hallē) 19.30 LTV7 tiešraide - Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši S. Dančonoks un P. Pumpiņš
Spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .