Šodien Arēnā Rīga startē IIHF Kontinentālā kausa turnīra fināls

Piektdien, 4.janvārī, Arēnā Rīga sāksies IIHF Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīrs hokejā, kurā piedalīsies Latvijas čempionvienība "Rīga 2000", Krievijas Superlīgas klubs Kazaņas "Ak Bars", Kazahstānas spēcīgākais klubs "Kazcink-Torpedo" (spēlē Krievijas Augstākās līgas Austrumu grupā) un Latvijas hokejistu Aleksandra Macijevska, Aleksandra Semojonova un Igora Bondareva pārstāvētais Dānijas klubs Olborgas "AaB Ishockey".Turnīrā 4.janvārī plkst.15.40 tiksies "Kazcink-Torpedo" ar "Ak Bars", bet plkst.19.40 "Rīga 2000" ar "AaB Ishockey". 5.janvārī Krievijas klubs plkst.15.40 tiksies ar Dānijas vienību, bet "Rīga 2000" plkst.19.40 mērosies spēkiem ar Kazahstānas klubu.

6.janvārī plkst.15.40 "Rīga 2000" spēlēs ar "Ak Bars", bet plkst.19.40 "AaB Ishockey" sacentīsies ar Kazahstānas klubu.
Visas spēles ar "Rīga 2000" līdzdalību tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.
Turnīra laikā 5.janvārī plkst.12.00 norisināsies arī Latvijas un Kanādas veterānu draudzības spēle, kurā "The Calgary RE/MAX" vienībai no kanādas pretī stāsies "Vecmeistari" un "Dakteri" klubu apvienotā komanda trenera Aleksandra Klinšova vadībā. Latvijas vienības sastāvā papildus iekļauti arī tādi slaveni hokejisti kā Helmuts Balderis, Anatolijs Jemeļjaņenko, Oļegs Znaroks, Agris Freimanis, Juris Opuļskis un Māris Baldonieks.
Biļetes uz turnīru iespējams iegādāties visos "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības punktos, un tās maksā četrus un astoņus latus.