Samsung premjerlīgas 11. un 12. janvāra pirms spēļu apskats

Piektdien un sestdien Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 5 regulārā čempionāta spēles. Piektdien, tiks aizvadītas divas pārceltās Samsung premjerlīgas spēles – Vidzemes ledus hallē ASK/Ogre tiksies ar Elektrēnu Energija (šīs spēle bija jāaizvada 11.novembrī, taču tika pārcelta pat divas reizes), bet Liepājā Metalurgs tiksies ar Igaunijas Big Diamonds, kaut gan šīs spēles mājinieki nomināli skaitīsies igauņi (šai spēlei bija jānotiek šo trešdien). Abās spēlēs neapšaubāmi favorīti ir Latvijas klubi, ko ļoti labi apliecina arī situācija turnīra tabulā, taču gadās dažādi pārsteigumi.

Sestdien, abas Samsung premjerlīgas komandas spēlēs atkal – Big Diamonds Liepājā vēlreiz spēlēs ar Metalurgu, bet Energija viesosies Akadēmijas ledus hallē pie LSPA/Rīga. Savukārt, Siemens ledus hallē Rīga 2000 uzņems Daugavpils Latgali.
Neapšaubāmi interesantākā spēle gaidāma Piņķos, kur čempioni tiksies ar Latgali. Abas komandas jau šonedēļ tikās Daugavpilī, un šajā spēlē ar 3:1 pārāki bija rīdzinieki. Vai čempioni spēs nospēlēt tajā pašā līmenī kā Daugavpilī, redzēsim sestdienas spēlē Piņķos.
Interesanta spēle varētu būt arī Liepājā, kur otro dienu pēc kārtas tiksies Liepājas Metalurgs un Leonīda Beresņeva vadītie Big Diamonds. Līdzšinējās spēlēs igauņi vairāk kārt ir spējuši izrādīt nopietnu pretestību Latvijas vadošajiem klubiem. Vai tā būs arī šoreiz redzēsim sestdien Liepājas Metalurga ledus hallē vai TV ekrānos LTV 7 tiešraidē, kur visiem hokeja līdzjutējiem būs iespējams novērtēt Big Diamonds varējumu laukumā.
Arī Akadēmijas ledus hallē Rīgā varētu būt spraiga cīņa, kur šajā nedēļā otro reizi spēkiem mērosies LSPA/Rīga un Energija. Trešdienas spēlē Elektrēnos ar 5:1 pārāki bija studenti, taču pēdējās spēlēs leiši demonstrē arvien saturīgāku sniegumu, kaut gan viņiem šī būs trešā spēle 4 dienu laikā.
Piektdiena, 11. janvāris, plkst. 19.00, Vidzemes ledus halle (Ogrē)
68. HK „ASK/Ogre” – SC „Energija” (Galvenais tiesnesis E. Odiņš, līnijtiesneši A. Eglītis un Art. Bērziņš)
Piektdiena, 11. janvāris, plkst. 18.30, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
105. HC „Big Diamonds” – SK „Liepājas Metalurgs” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši A. Korsaks un J. Ādolfs)
Sestdiena, 12. janvāris, plkst. 17.00, Siemens ledus halle (Piņķos)
107. HK „Rīga 2000” - DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis N. Šacs, līnijtiesneši A. Eglītis un A. Kudrjašovs)
Sestdiena, 12. janvāris, plkst. 14.00, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
108. SK „Liepājas Metalurgs – HC „Big Diamonds” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši A. Korsaks un R. Borskis) LTV 7 tiešraide
Sestdiena, 12. janvāris, plkst. 18.00, Akadēmijas ledus halle (Rīgā)
109. SK „LSPA/Rīga” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši R.Jučers un E. Trankalis)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - www.samsungliga.lv