Samsung premjerlīgas 19. un 20. janvāra pirms spēļu apskats

Sestdien un svētdien Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 4 regulārā čempionāta spēles – Akadēmijas ledus hallē otro reizi šonedēļ spēkiem mērosies abas galvaspilsētas komandas LSPA/Rīga un Rīga 2000, savukārt Liepājā atkal tiksies Liepājas Metalurgs un ASK/Ogre, bet Narvā divas dienas pēc kārtas spēlēs Big Diamonds un Energija (svētdienas spēle pēc abu komandu vienošanās tika pārcelta no trešdienas). Nav šaubu, ka aizraujoša cīņa gaidāma Akadēmijas ledus hallē, jo jau trešdien Piņķos studenti kā līdzīgs ar līdzīgu spēlēja ar čempioniem, tomēr vai viņi spēs aizvadīt divas spēles pēc kārtas vienā līmenī varēs redzēt tikai sestdien.

Spraigs mačs gaidāms arī Liepājā, un lai arī trešdien kurzemnieki uzvarēja Ogrē visai pārliecinoši ar %:2, nav šaubu, ka pieredzējušie ASK hokejisti centīsies revanšēties, kaut arī to izdarīt būs ļoti grūti, jo Metalurgs demonstrē pārliecinošu hokeju.
Neprognozējams iznākums ir abās spēlēs Igaunijā, jo ir skaidrs, ka Samsung premjerlīgas vājākās komandas savā starpā cīnīsies ļoti azartiski, kurš izrādīsies pārāks pastarīšu duelī redzēsim pēc spēlēm, bet priekšroka būtu jādod mājiniekiem igauņiem.
Sestdiena, 19. janvāris, plkst. 18.00, Akadēmijas ledus halle (Rīgā)
113. SK „LSPA/Rīga” - HK „Rīga 2000” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši a. Irbe un Arn. Bērziņš)
Sestdiena, 19. janvāris, plkst. 17.00, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
114. SK „Liepājas Metalurgs” - HK „ASK/Ogre” (Galvenais tiesnesis A. Kudrjašovs, līnijtiesneši A. Korsaks un O. Greiers)
Sestdiena, 19. janvāris, plkst. 18.00, Narvas ledus halle (Igaunijā)
115. HC „Big Diamonds” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins)
Svētdiena, 20. janvāris, plkst. 13.00, Narvas ledus halle (Igaunijā)
112. HC „Big Diamonds” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - www.samsungliga.lv