Kulda vēlas palīdzēt izlasei, Ņiživijam - 200.spēle

Foto: Ros Dettman/Chicago Wolves

Latvijas hokeja valstsvienība gaida, ka pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra spēlēm izlasei pievienosies aizsargs Artūrs Kulda. Savukārt Aleksandram Ņiživijam šī vakara spēle būs 200. Latvijas izlasē.

Latvijas hokeja valstsvienība gaida, ka pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra spēlēm izlasei pievienosies aizsargs Artūrs Kulda, kuram otrdien noslēdzās sezona Amerikas Hokeja līgā.
LHF ģenerālsekretārs Māris Baldonieks sazinājies ar Kuldu jau pirms otrdienas spēles. Tobrīd Kulda informēja, ka zaudējuma gadījumā viņš būs gatavs palīdzēt izlasei un dosies uz pasaules čempionātu Vācijā.
Šodien pēcpusdienā Baldonieks plāno atkārtoti sazināties ar Kuldu. Latviešu aizsargam vēl jānokārto īpašuma lietas Amerikā, un tikai tad viņš varēs lidot uz Vāciju.

Jau pēc dažām stundām Latvijas izlase aizvadīs pēdējo spēli priekšsacīkšu turnīrā, kurā mūsu pretinieki būs itāļi. Uzvara nodrošinās dalību otrās kārtas turnīrā.
Pēc rīta treniņa ir skaidrs, ka arī šoreiz izmaiņas maiņu virknējumos nebūs. Savukārt Aleksandram Ņiživijam šī būs 200. spēle Latvijas izlasē.