LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.2

1. Par HK „Ogre” iesniegumu atcelt ar disciplinārās komisijas lēmumu Nr 1. uzlikto soda naudu Ls 50.

Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz LHF statūtiem apelācijas par disciplinārās komisijas lēmumiem iesniedzamas izskatīšanai nākamajā LHF valdes sēdē pēc komisijas sēdes. Sakarā ar to, ka iesniegums saņemts š.g. 12. oktobrī, bet valdes sēde, kurā apstiprināja DK protokolu Nr 1, notika 11. oktobrī, HK „Ogre” uzlikto sodu par virslīgas reglamenta pārkāpumiem atstāt spēkā, jo to akceptējusi LHF valde.

2. .Par komandas „SMS Credit.lv” iesniegumu par Vjačeslava Fanduļa pārejas kartes maksas atmaksu klubam, sakarā ar disciplinārās komisijas lēmumu aizliegt V. Fandulim vienlaikus pārstāvēt divus virslīgas klubus HK „Ogre” kā galvenajam trenerim un „SMS Credit.lv” komandu kā spēlētājam.

Nolēma:
2.1. Pamatojoties uz LHF DK lēmumu Nr 1 V. Fandulim netika aizliegts pārstāvēt klubu „SMS Credit.lv”, bet gan tikai uzdots izvēlēties, kuru no komandām – HK „Ogre” vai „SMS Credit.lv” viņš vēlas pārstāvēt.
2.2. Saņemot „SMS Credit.lv” pieteikumu, ar kuru V. Fanduļs tika atsaukts no šīs komandas, disciplinārās komisijas lēmums tika izpildīts.
2.3. Ņemot vērā, ka pirms pieteikumu startam virslīgā iesniegšanas abu komandu vadība tika mutiski brīdināta, ka viens cilvēks nevar pārstāvēt divus klubus vienlaicīgi vienā spēlē, brīdī, kad spēlēs abi minētie klubi. Solījumi no abu klubu puses, ka tā nenotiks, tika pārkāpti jau pirmajā spēlē, kurā V. Fanduļs vienlaicīgi bija gan HK „Ogre” treneris, gan SMS Credit.lv” spēlētājs. Šajā sakarā disciplinārā komisija uzskata lūgumu maksas par V. Fanduļa pārejas karti no HK „Ogre” uz „SMS Credit.lv” atmaksu par nepamatotu.

3. Par HK „Ogre” hokejista Ivana Frančuka noraidījumu no laukuma uz 25 minūtēm par kautiņu HK „Ogre”- „Ozolnieki/ Monarch”spēlē š. g. 9. oktobrī.

Nolēma:
3.1.Pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.2 diskvalificēt I. Frančuku uz trīs virslīgas spēlēm.

4. Par HK „SMS Credit.lv” hokejista Kobas Jasa noraidījumu no laukuma uz 25 minūtēm par kautiņa izraisīšanu HK „Zemgale”- „SMS Credit.lv” spēlē š. g.13. oktobrī.

Nolēma;
4.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.1 diskvalificēt K. Jasu uz četrām virslīgas spēlēm.