LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr. 2

1. Par savlaicīgu dokumentu (pārejas kartes) nenokārtošanu un līdz ar to nepieteikta hokejista Inta Bikara iesaistīšanu virslīgas spēlē š.g. 22. un 23. oktobrī HS „Rīga/Prizma” komandas sastāvā.
Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 24, par nepieteikta spēlētāja izlaišanu laukumā izteikt brīdinājumu HS „Rīga/Prizma” kluba hokejistam Intam Bikaram.
1.2. Sodīt kluba trenerus ar naudas sodu 50.00 Ls, sodu samaksāt līdz 14.11.2011.
1.3. Informēt visus klubus, ka par spēkā neesošas licences lietošanu ir atbildīgi kā attiecīgo klubu treneri tā spēlētāji.

2. Par HS „Rīga 94/95” treneru Renāra Prinča un Toma Strausa nesportisko rīcību spēlē starp U18 grupas komandām HS „Rīga 94/95” – Prizma/Pārdaugava 6. novembra spēlē.
Nolēma:
2.1.Pamatojoties uz LHF DSN punktu 24., sodīt Renāru Princi un Tomu Strausu katru ar naudas sodu 25 Ls.
2.2. Brīdināt, ka atkārtotā gadījumā treneri tiks sodīti pēc DSN punkta 10.
2.3. Uzdot tiesnešu komitejai izvērtēt minētā incidenta situācijas Tiesnešu Komitejas sēdē, uzsverot jautājumu par tiesnešu kontaktiem ar komandu treneriem.

3. Atkārtoti par SK „Liepājas metalurgs” iesniegumu hokejista Jāņa Lazdāna pārejas kartes sakarā.
Nolēma:.
5.1. Samaksa par pārējas karti notikusi paredzētajā kārtībā.
5.2. LHF Disciplinārā komisija ar lēmumu Nr. 1 uzdevusi J. Lazdānam nokārtot savas finansiālās saistības ar SK „Liepājas metalurgs”, kas nav izpildīts.
5.3. LHF Disciplināra komisija nav tiesīga izvērtēt apstākļus pie kādiem pārēja, pēc pārējas kartes izņemšanas nav notikusi, tajā skaitā J. Lazdāna un SK „Liepājas metalurgs” finansiālās attiecības un sodīt par to hokejistu.