LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr. 6

1. Par Latvijas atklāto meistarsacīkšu hokejā virslīgā 6. februārī nepabeigto spēli starp „Juniors” –„Monarch” komandām, sakarā ar arēnā saplīsušo aizsargstiklu un nespēju to nomainīt spēles dienā.
Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz abu komandu vienošanos un virslīgas reglamentu piešķirt komandai „Juniors” tehnisko zaudējumu ar 0:5.
2. Par E. Vasiļjeva HS licencētā hokejista Renāra Čerņika iesaistīšanu LBJMHL U 14 grupas 5. februāra spēlē „Pārdaugava 99” komandas sastāvā pret Jŗmalas SS komandu.
Nolēma:
2.1. . Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 16.3 un 24 par nepieteikta spēlētāja izlaišanu laukumā sodīt treneri Vladimiru Lubkinu ar soda naudu Ls 25,
2.2 Atstāt spēkā spēles rezultātu, jo „Pārdaugava 99 II” komanda piedzīvoja zaudējumu ar 0:8.
3. Par LBJMH U 16 grupas komandas HS „Rīga” spēlētāja Edgara Beizaka noraidījumu no laukuma uz 25 minūtēm par kautiņa uzsākšanu.
Nolēma:
3.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.1 diskvalificēt Edgaru Beizaku uz četrām LBJMH spēlēm, skaitot kopā U 16 un U 18 grupas spēles.
4. Par „Monarch” spēlētāja Dmitrija Korņilova noraidījumu no laukuma uz 25 minūtēm par kautiņu.
4.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.2 diskvalificēt Dmitriju Korņilovu uz trīs virslīgas spēlēm.
4.2. pamatojoties uz LHF DSN punktu 7.2. D. Korņilovam obligāti jāizlaiž viena spēle, bet pārējas divas iespējams aizstāt ar soda naudu.