Uzticīgākajiem hokeja faniem bezmaksas autobuss uz Maskavu

Foto: Laima Ozoliņa

Latvijas Hokeja federācija uzticīgākajiem hokeja faniem segs ceļa izdevumus braucienam ar autobusu uz četrām šī gada pasaules čempionāta spēlēm Maskavā. Vietu skaits autobusā ir ierobežots, tādēļ visiem interesentiem lūgums braucienam pieteikties savlaicīgi.

LHF sedz ceļa izmaksas – braucienu ar autobusu uz Maskavu un atpakaļ (no 8. līdz 15. maijam). Izdevumi par naktsmītnēm, Krievijas Federācijas vīzām un spēļu biļetēm gan gulstas uz pašu līdzjutēju pleciem.

Priekšroka tiks dota tiem hokeja izlases līdzjutējiem, kas Latvijas hokeja valstsvienību čempionātos ar savu klātbūtni atbalstījuši jau daudzus gadus. Taču, lai izvairītos no cilvēkiem, kas piesakās autobusa, bet paši neierodas, un tādējādi “atstāj aiz borta” citus, piesakoties braucienam ir jāiemaksā drošības nauda 50 EUR apmērā vai arī jāveic biļešu iegāde, viesnīcu rezervācija vai arī jākārto vīza pie tūrisma operatora Travel Art LV.

„Šogad, jaunā galvenā trenera, Leonīda Beresņeva vadībā tiek veidota vienota, mērķtiecīga un kaujas spējīga komanda, kas var patīkami pārsteigt ne tikai mūs, bet visu pasaules hokeja sabiedrību. Esmu pārliecināts, ka hokeja fanu atbalsts līdzīgi kā Minskā un Prāgā arī gaidāmajā pasaules čempionātā Maskavā būs tieši tas, kas ļaus mūsu hokejistiem pa īstam noticēt, ka varam sasniegt augstus mērķus,” saka LHF prezidents Kirovs Lipmans.
Rīgas "Dinamo" fanu kluba un sporta draugu kopas "Namejs" vadītājs Jānis Barkāns uzsver, ka šāda LHF rīcība noteikti ir apsveicama un ļauj hokeja līdzjutējiem ietaupīt līdzekļus. "Prieks, ka priekšroka tiek dota ilggadējiem hokeja faniem," uzsvēra J. Barkāns.
Ilggadējs hokeja izlases līdzjutējs Jānis Skaris, kuram čempionāts Maskavā jau būs 17. pēc kārtas, norāda: "Ieturot gadu gaitā izveidotās tradīcijas, esmu priecīgs, ka jau kārtējo reizi līdzjutējiem tiek atvēlēts bezmaksas autobuss, par ko var pateikties LHF prezidentam Kirovam Lipmanam". Viņš atgādina, ka LHF attieksme pret hokeja līdzjutējiem ir ļoti pozitīva - katru gadu uz čempionātu kāds bonuss, kā arī pārbaudes spēlēs līdzjutējiem tomēr ir iespēja saņemt lētākas biļetes. "Šāda rīcība ir apsveicama, jo tas pierāda, ka LHF tiešām rūp hokeja līdzjutēji," piebilst J. Skaris.

Pieteikties braucienam, kā arī iegūt papildu informāciju var Travel Art LV birojā Rīgā, Graudu ielā 68. C korpusa C234. kabinetā, vai arī zvanot uz tālr. nr. 27717555 un rakstot uz e-pastu sports@travelart.lv. Pieteikties var arī hokeja fanu klubos.