Latvijas hokeja izlase līdzīgā spēlē piekāpjas Krievijas valstsvienībai

Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas hokeja valstsvienība Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra spēlē piektdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Krievijas izlasei.

Latvijas izlases labā ar vārtu guvumu izcēlās Armands Bērziņš, bet uzvarētājiem precīzi meta Jevgēņijs Ketovs un Aleksejs Tereščenko. Pat labāko spēlētāju Latvijas izlases rindās tika atzīts Sotnieks, bet Krievijai - Baruļins.

Sestdien, pulksten 17:00 abas komandas tiksies atkārtoti.

Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans: „Mums jāmācās spēlēt pilnu maču. Ieguvām labu pieredzi, taču galvenā šodienas mācība ir tā, ka jāmācās spēlēt ne tikai labas desmit minūtes, bet gan visu spēli. Indrašis aizvadīja ļoti labu maču, viņam bija vairākas iespējas gūt vārtus, šoreiz neizdevās. Jā, divcīņās viņš pagaidām zaudē, taču kļūs spēcīgāks un viss būs kārtībā.”

Krievijas izlases galvenais treneris Zinetuļa Biļaļetdinovs: „Spēle kopumā bija neslikta. Skaidrs, ka mums viss šodien neizdevās kā plānots, jūtams, ka čaļiem pietrūkst spēļu prakses. Spēle parādīja pie kā mums ir jāstrādā un puiši to labi saprot.”

"Euro Hockey Challenge", 20. aprīlis, Rīga

Latvija – Krievija 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Vārti: 01:08 Ketovs (Makarovs) 0:1, 07:50 Bērziņš (Meija, Sotnieks, vair.) 1:1, 27:07 Tereščenko (Zaripovs, Žerdevs) 1:2
Soda minūtes: 6:12
Metieni: 22:22
Vārtsargi: Edgars Masaļskis – Konstantīns Baruļins
Skatītāji: 6756