Hokeja dienas jau šajā nedēļas nogalē

Nedēļas nogalē, 2. un 3. februārī, no pulksten 15.00 līdz 18.00, tirdzniecības centrā Spice Hokeja dienu ietvaros ikviens interesents varēs klātienē satikt Latvijas Hokeja izlases spēlētājus, novēlēt veiksmi nacionālajai komandai Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā un apskatīt un iegādāties jaunās sērijas hokeja suvenīrus un aksesuārus.

Abas dienas tikties ar saviem līdzjutējiem ieradīsies Latvijas izlases hokeja spēlētāji. Svētdien pasākumā viesosies izlases treneri Teds Nolans, Toms Kūlens, kā arī spēlētāji - Ronalds Ķēniņš, Juris Štāls un Oskars Cibuļskis.

Visiem klātesošajiem Hokeja dienās tiks sniegta iespēja ierunāt video sveicienu. Tie tiks pārraidīti uz lielā video kuba 2014. gada Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra laikā un ievietoti t/c Spice un LHF sociālajos tīklos.

Suvenīru veikaliņā, kas darbosies pasākuma laikā, būs iespēja apskatīt un iegādāties kādu atribūtu no jaunās suvenīru un aksesuāru sērijas ar etnisko simboliku. Etnisko aksesuāru un formu sērijas idejas autors un radītājs ir mākslinieks Haralds Apins. Jaunajā sērijā izmantoti latviešu folkloras un mitoloģijas simboli – Jumis, kas sniedz svētību, Māra, kas simbolizē līdzsvaru un saskaņu, un Zalktis, kas simbolizē gudrību. Jaunradīto formu un aksesuāru galvenais mērķis ir ar simbolu spēku atbalstīt Latvijas izlases spēlētājus un līdzjutējus.

Hokeja dienas ir tirdzniecības centra Spice un Latvijas Hokeja federācijas sadarbības projekts, kura mērķis ir veicināt iedzīvotāju atbalstu nacionālajai hokeja komandai un ikvienam iedzīvotājam sniegt unikālu iespēju izbaudīt hokeja atmosfēru ārpus hokeja halles. Šāds hokeja līdzjutēju pasākums t/c Spice norisināsies pirmo reizi.

Aicinām visus sporta un, jo īpaši hokeja mīļotājus, ņemot līdzi radus, draugus un paziņas 2. un 3. februāri no 15.00-18.00 ierasties t/c Spice. Kopā radīt svētkus un patīkamu hokeja atmosfēru!