Sandis Ozoliņš atgriežas izlasē, gaidām vēl pastiprinājumu

Foto: Z. Zālmanis, KHL

Šodien Latvijas hokeja izlase, gatavojoties Olimpiskajam kvalifikācijas turnīram, "Volvo SC" ledus hallē aizavdīja kārtējo ledu treniņu. Pēc vairāku gadu pārtraukuma tai pievienojās Sandis Ozoliņš, kurš nolēmis atgriezties izlasē, lai palīdzētu izcīnīt ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm.

Pirmdien pirmajā treniņā laukumā izgāja 20 hokejisti. No uzbrucējiem šobrīd ieradušies Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts, Miks Indrašis, Gints Meija, Juris Štāls, Vitālijs Pavlovs, Roberts Jekimovs, Ronalds Ķēniņš, Andris Džeriņš, Lauris Dārziņš un Armands Bērziņš. No aizsargiem pirmdienas treniņā uz ledus izgāja Ozoliņš, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Artūrs Kulda, Oskars Cibuļskis un Oskars Bārtulis, kā arī vārtsargi Edgars Masaļskis un Māris Jučers.

Valstsvienībai pagaidām nav pievienojušies aizsargi Māris Jass, Georgijs Pujacs, un uzbrucēji Aleksandrs Ņiživijs un Mārtiņš Cipulis, kā arī vārtsargs Ervīns Muštukovs. Otrdien viņi būs izlasē un komanda trenēsies pilnā sastāvā. Rīt uz ledus plāno iziet arī uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš pēdējā Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlē guva galvas sasitumu. Pēc padziļinātas ārsta pārbaudes, smadzeņu satricinājumus mūsu hokejistam nav konstatēts.