LHF disciplinārā komisijas sēdes prot. Nr.6

1. Par LHF Disciplinārās komisijas lēmuma Nr.5 no 21.02.2013. izpildi, kurā SK „Sāga/Ogre juniors” treneriem tika uzdots nokārtot trenera sertifikātu līdz š.s. 4. februārim.
Klausījās: V. Rešetņikovu par trenera sertifikāta dokumentu iesniegšanas gaitu.
Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz trenera skaidrojumu, atļaut treneriem vadīt spēli U16 grupā š.g. 15. martā, bet līdz 27. marta spēlei ir jāsakārto dokumenti sertifikāta saņemšanai.

2. Par „Dinamo” komandas protestu par U10 grupas spēli ar „Prizma 03” komandu par LBJMH nolikuma neteikumu pārkāpumu.
2.1. Pamatojoties uz abu pušu atzinumu, ka pirms spēles tās mutiski vienojušās, ka LBJMH nolikums tiks pārkāpts, un sēdes laikā panākto abu pušu miera līgumu, jautājumu neizskatīt.
2.3. Uzdot visām komandām turpmāk strikti ievērot LBJMH nolikuma prasības un nepieļaut divu komandu mutisku vienošanos par tā pārkāpšanu spēles laikā.
2.4. Par šādu gadījumu pieļaušanu turpmāk abas komandas tiks sodītas par LBJMH nolikuma pārkāpšanu.

3. Pēdējo U10 turnīru laikā tiesneši konstatējuši necenzētas leksikas lietošanu spēles laikā un jo īpaši, komandām atsveicinoties.
3.1. Brīdināt U10, U12 un citu grupu spēlētājus, par to, ka tās tiks bargi sodītas par necenzētas leksikas lietošanu spēles un atsveicināšanas laikā.

4. Par kautiņu 06.03.2013. virslīgas spēlē starp HK „Zemgale” – HS „Prizma/Rīga”, kuru uztaisīja Daniels Riekstiņš un Krišs Kupčus.
Nolēma:
4.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktiem 7.1 un 24. diskvalificēt Danielu Riekstiņu uz trim virslīgas spēlēm, bet Krišu Kupču uz divām virslīgas spēlēm.

5. Par „Monarch” iesniegumu pārcelt izslēgšanas spēļu datumus.
Nolēma:
5.1. Sakarā ar to, ka HK Juniors un HS „Prizma/Rīga” šīm priekšlikumam nepiekrīt, atstāt spēkā spēļu kalendāra datumus.