LHF disciplinārā komisijas sēdes prot. Nr.7

1. Par Latvijas čempionāta hokejā virslīgā izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla spēlēs starp „HS Rīga/Prizma” – „Ozolnieki/Monarch” pieļautajiem LHF virslīgas reglamenta un IIHF hokeja spēles noteikumu rupjiem pārkāpumiem. „Ozolnieki/Monarch” spēlētājiem V. Bļinovam (Nr.8) un V. Feoktistovam (22) uzvārdi uz formas tērpa bija uzrakstīti ar roku, kas neatbilst hokeja spēles noteikumu punktā 240 (Uniformas), apakšpunkts „f” noteikumiem.
„HS Rīga/Prizma” hokejists G. Pāls (10) laukumā izgāja forma kreklā, kuru uzvārdam paredzētajā vietā bija reklāma, kas ir virslīgas reglamenta punkta 6.2.rupjš pārkāpums.

Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz LHF DSN punktu 20, „HS Rīga/Prizma ” komandai piemērot Ls 20 naudas sodu. Tas nomaksājams divu nedēļu laikā no šī lēmuma publicēšanas dienas.
1.2. Brīdināt „Ozolnieki/Monarch” komandu, ka turpmākajās izslēgšanas spēlēs spēlētāju uzvārdiem uz krekliem jāatbilst hokeja spēles noteikumu prasībām.
1.3. Brīdināt visas virslīgas izslēgšanas pusfinālu komandas par spēlēšanas bez uzvārda hokeja spēles noteikumiem atbilstoša uzraksta uz formas krekliem nepieļaujamību, kā arī atgādināt strikti ievērot visas virslīgas reglamentā un hokeja spēles noteikumos noteiktās prasības.
1.4. Uzdot visiem virslīgas izslēgšanas spēļu pusfināla un fināla spēļu tiesnešiem nepielaist spēlei hokejistus, kuru formas neatbilst virslīgas reglamenta un hokeja spēles noteikumu prasībām līdz brīdim, kamēr formas tiek sakārtotas atbilstoši minētajām prasībām.