Hokeja jubileja Talsos

16. martā Talsi atzīmēja lielu jubileju - 65 . gada dienu kopš uzsāktas hokeja nodarbības. Talsi ir viens no Latvijas hokeja centriem. Tur izauguši vairāki Latvijas hokeja izlases kandidāti.

Jubilejas sakarā , Talsos galvenais hokeja organizators un hokeja treneris Imants Ziediņš bija noorganizējis hokeja sacensības. Uz pasākumu bija ielūgti Rīgas veterāni . Vecmeistara komandas sastāvā spēlē ar Talsu veterāniem piedalījās bijušie Latvijas m/kom., agrāko gadu junioru un jauniešu izlases komandu dalībnieki.

Rīgas komandā "Vecmeistars" startēja bijušais "Dinamo" m/komandas kapteinis Andris Hendelis , Maskavas un Rīgas "Dinamo" spēlētājs Juris Reps, mūsu pirmais veterānu pasaules čempions nupat 73 gadus jubileju atzīmējušais Kārlis Apsītis, arī A. Ņikiforovs, A. Krasovskis, A. Kažberovs, V. Knirks, A. Kļaviņš, J.Sniedze, G. Balodis, J . Godiņš.

Jāatzīmē ka arī Talsu komandas sastāvā spēlē piedalījās vīri ar krietnu gadu stāžu. Interesantā spēle ,kurā labu meistarību parādīja vārtsargi noslēdzās ar "Vecmeistara" uzvaru 3:2 .Vārtus "Vecmeistara" komandas labā guva J.Reps vienus un G.Balodis divus.

Pasākuma noslēgumā notika labi organizēts saviesīgs vakars ar jaunas Talsu mākslinieces priekšnesumu.