Latvijas hokeja fani pateicas par ilggadēju sadarbību

Foto: Zigismunds Zālmanis, Nicon

Latvijas hokeja līdzjutēju vārdā vēlamies pateikties Latvijas Hokeja federācijai par ilggadēju līdzjutēju atbalstu, kā arī Latvijas hokeja izlasei par sniegumu šā gada pasaules čempionātā, kas apliecināja, ka izlase ir cienīga būt pasaules hokeja izlases elitē un mums, līdzjutējiem, deva daudz pozitīvu emociju.

Latvijas Hokeja federācija jau daudzus gadus atbalsta līdzjutējus - gan sedzot transporta izmaksas uz čempionātu, gan arī līdzdarbojoties ceļveža "Pasaules Pazinējs" iznākšanā, kas mums, faniem, ir ļoti būtisks atbalsts, dodoties ceļā uz Pasaules čempionāta norises vietām. Paldies Lipmana kungam par šīm rūpēm, jo tāda sadarbība, kāda veidojas mums, nav nevienai citai sporta biedrībai Latvijā! Mēs augsti vērtējam šīs rūpes un atbalstu!

Šā gada pasaules čempionātā, kas risinājās Somijas galvaspilsētā Helsinkos, Latvijas izlase pirmajās spēlēs neparādīja tādu sniegumu, uz kuru bijām cerējuši. Taču jau ar ceturto spēli, uzvaru pār Slovākijas valstsvienību, mūsu hokejisti spēja koncentrēties darbam, un ar lepnumu nesa Latvijas vārdu pasaulē. Mēs ļoti cienām izlases treneru korpusa darbu - šķiet, beidzot treneriem un spēlētājiem ir izdevies rast sapratni, un izlasē veidojas ļoti laba psiholoģiskā gaisotne, kas spēj motivēt spēlētājus labākam sniegumam. Ļoti augstu vērtējam izlases galvenā trenera Teda Nolanu darbu ar puišiem, kā arī priecājamies, ka beidzot Latvijas izlasei pie stūres ir treneris, kuram rūp arī saikne ar līdzjutējiem. Liela nozīme ir arī mūsu leģendārā Artūra Irbes līdzdalībai izlasē - arī pateicoties viņam ir laba gaisotne, kas ceļ Latvija hokejistu patriotismu.

Mēs, Latvijas hokeja līdzjutēji, vienmēr esam un būsim ar mūsu izlasi - grūtos un labos brīžos. Protams, vienmēr ir patīkami svinēt uzvaru, taču sportā mēdz būt arī zaudējumi. Cik spēsim, atbalstīsim mūsu izlasi Olimpiskajās spēlēs Sočos nākamā gada februārī, un krietni kuplākā pulkā dosimies uz Minsku, lai atbalstītu mūsu hokejistus Pasaules čempionāta spēlēs!

Tūrkompānija TravelArt
Latvijas Fanu Organizācija
SDK Namejs
SDK Valmiera
Dinamo Rīga fanu klubs
Limbažu fanu klubs
Jēkabpils, Rēzeknes, Engures fanu klubi