Gatis Gricinskis- janvāra vērtīgākais spēlētājs virslīgā

Foto: Ruslans Antropovs, rusnatro.com

Par aizvadītā mēneša spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK „Zemgale/LLU” uzbrucējs – Gatis Gricinskis. Viņš janvārī astoņās spēlēs sakrājis 17 rezultativitātes punktus (7+10). Gricinska pārstāvētā HK „Zemgale/LLU” komanda janvārī izcīnīja sešas uzvaras un šobrīd ar 46 punktiem ir otrajā vietā turnīra tabulā.

25 gadus vecais Gatis Gricinskis ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs (dala pirmo vietu ar Miku Komulu). Uzbrucējs komandai pievienojies vien 16. oktobrī, un 16 regulārās sezonas spēlēs guva 14 vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK „Kurbads” uzbrucējs Renārs Undelis, oktobrī - HK „Ozolnieki/MONARCH” aizsargs Mihails Bogdanovs, novembrī - HS „Rīga/Prizma” vārtsargs Maksims Rešetņikovs, savukārt decembrī – HK „Kurbads” aizsargs Toms Bluks.

Šosezon, 2013./2014. gada sezonas Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiks aizsākta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiek piešķirta piemiņas balva un dāvana no SIA „Amber Ice” un LHF.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.