Valsts prezidents novēl Latvijas izlasei veiksmi Pasaules hokeja čempionātā

Foto: president.lv / Latvijas Valsts prezidenta kanceleja

„Jums šajā čempionāta gaidāmas spraigas spēles. Tomēr esmu pārliecināts par jūsu spējām un sagatavotību godam aizstāvēt Latvijas vārdu, sporta līdzjutējus priecējot ar lieliskiem vārtiem un pašaizliedzīgu spēli,” sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis, šodien, 3.maijā, tiekoties ar Latvijas nacionālo hokeja izlasi pirms tās startiem Pasaules čempionātā.

Valsts prezidents atzīmēja, ka viens no gaidītajiem pavasara notikumiem jau 20 gadu garumā ir Pasaules hokeja čempionāts, kuru skatās ne tikai rūdīti sporta līdzjutēji, bet arī iedzīvotāji, kuri ar sportu ikdienā ir uz "jūs" – tas ir notikums, ko pārrunā ģimenes, draugu un darba kolēģu lokā. Raimonds Vējonis apliecināja, ka kopā ar Latvijas līdzjutējiem sekos līdzi izlases sniegumam.

„Novēlu jums mērķtiecību, veiksmi un saliedētu komandas spēli! Lai jums izdodas!” hokejistiem sacīja Valsts prezidents, un vēlēja treneriem un atbalsta personālam spēku izturēt emocionālo spriedzi un spēju iedrošināt spēlētājus cīnīties un nepadoties.

Latvijas hokeja izlase tikšanās laikā dāvināja Valsts prezidentam izlases kreklu un šalli, uzsverot, cik būtiski šāda veida sacīkstēs ir sajust līdzjutēju atbalstu gan brīžos, kad spēle vedas no rokas, gan tad, kad veiksme ir pretinieku pusē.

Latvijas Valsts prezidenta mājas lapa