LHF atbalsta LSVS 52.sporta spēļu finālsacensības hokejā

No 26. līdz 28. septembrim Daugavpils ledus hallē ar Latvijas Hokeja federācijas atbalstu notiks Latvijas Sporta veterānu senioru 52.sporta spēļu finālsacensības hokejā vecuma grupās 35+, 45+.

Hokeja turnīrā divās vecuma grupās +35 un +45 piedalīsies 12 hokeja veterānu komandas no: Rīgas, Daugavpils, Līvāniem, Jēkabpils, Balviem, Ludzas, Engures, Iecavas, Bauskas, Jelgavas un Jodupes komanda no Lietuvas.

+35 vecuma grupā turnīrā startēs četras komandas, kuras savā starpā aizvadīs vienu spēļu riņķi. Pēc grupu turnīra pirmajā un otrajā vietā esošās komandas savā starpā sacentīsies finālā, savukārt komandas, kuras ierindosies trešajā un ceturtajā vietā, sacentīsies par bronzas godalgām.

+45 grupā komandas būs iedalītas 2 grupās, kurās viena riņķa grupu turnīru. komandas kuras grupās ierindosies pirmajās vietās sacentīsies finālā par galveno kausu, otrās vietas ieguvējas cīnīsies par mazo kausu un bronzas godalgām.

Katrā vecuma grupā tiks noteikts Čempions, kurš saņems LSVS Kausu, komandu dalībnieki medaļas un diplomus. Tiks apbalvoti ar Kausu, medaļām un diplomiem arī 2. un 3. vietu ieguvēji.

35+ vecuma grupas un 45+ vecuma grupas komandu TURNĪRA labākajam vārtsargam, aizsargam, uzbrucējam, spēlētājam, kurš guvis visvairāk vārtus turnīrā un vērtīgākajam spēlētājam (MVP) tiks piešķirtas Daugavpils domes balvas.

35+Grupa45+ A Grupa45+ B Grupa
1. Daugavpils1. Daugavpils1. Jodupe (Lietuva)
2. Iecava2. Līvāni2. Ludza
3. Bauska3. Jēkabpils3. Engure
4. Jelgava4. Balvi4. Rīga

LSVS 52.sporta spēļu finālsacensību kalendārs

Sīkāka informācija par sacensībām ŠEIT

Sacensību koordinators, LSVS valdes loceklis Normunds Kupcis, tālr. 25409904.