"Zvaigžņu spēles" mini turnīrā uzvar Dienvidi, pasākuma MVP - Rihards Cimermanis

Foto: Ģirts Gertsons

26. decembrī, otrajos Ziemassvētkos Latvijas hokeja virslīgas un 1. līgas Zvaigžņu spēlē, kas norisinājās LOC ledus hallē. Liepājā, četru komandu mini turnīrā uzvaru izcīnīja Dienvidu komanda. par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Rihards Cimermanis.

Dienvidu un Austrumu cīņā krietni pārāki bija pirmie - pa diviem vārtiem Jura Bērziņa un Rinalda Rosinska rēķinos, un dienvidnieki uzvarēja ar 5:1. Arī sekojošajā Ziemeļu un Austrumu cīņā uzvara otrajiem nāca pārliecinoši (4:1), bet noslēdzošajā Dienvidu un Rietumu kaujā droša uzvara Dienvidiem - 6:1.

Līdz ar to Dienvidi izcīnīja uzvaru arī visā Zvaigžņu spēles mini turnīrā un ieguva 1000 EUR balvu, kuru novirzīja savai jaunatnes sportaskolai, hokeja inventāra iegādei. Par vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts Dienvidu komandas vārtsargs Rihards Cimermanis. Pa trim vārtiem Dienvidu komandas labā šajā miniturnīrā guva Rinalds Rosinskis, Viktors Lobačovs un Juris Bērziņš. 

Zvaigžņu spēles pārtraukumos spēlētāji piedalījās četru disciplīnu prasmju konkursā. Precizitātes konkursā uzvarēja Bruno Zabis, stafetē ātrākā bija Ziemeļu komanda, soda metienu konkursā uzvarēja Kārlis Ozoliņš, bet spēcīgākā metiena īpašnieku kļuva Ralfs Grīnbergs, kura mestā ripa lidoja ar ātrumu 91 jūdze stundā (146,45 kilometri stundā).

Latvijas Hokeja virslīgas un 1. līgas Zvaigžņu spēle ir tapusi sadarbībā ar "Optibet Sporta bāru", Liepājas pilsētu un HK "Liepāja". Paldies arī pasākuma sadarbības partneriem: Hokeja Pasaulei, Amber Puck, Aldaris, Hockey Revolution, KIA, "WTG", Zemgus poligrāfija.

 

 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri