U18 izlasei pārbaudes spēlē minimāls zaudējums baltkrieviem

Foto: Mārtiņš Aiše

Piektdien, 23. decembrī „Volvo SC” ledus hallē tika aizvadīta pirmā no divām pārbaudes spēlēm starp Latvijas un Baltkrievijas U18 izlases hokejistiem. Pirmajā tikšanās reizē pārāki ar 1:0 izrādījās viesi.

Baltkrievijas izlase vienīgo vārtus guva pirmā perioda devītajā minūtē, kad precīzs metiens padevās baltkrievu uzbrucējam Aleksandram Kuļikovski. Mūsu komanda centās atspēlēties, bet lielisks pretinieku vārtos bija 2 metru garais vārtsargs Kirils Slavšiks. Arī mūsu izlases vārtsargam Niklām Rauzam darba bija gana. Latvijas U18 izlases vārtsargs atvairīja 34 no 35 pretinieku mestajām ripām.

Par labāko spēlētāju Latvijas izlases rindās atzina Danielu Bērziņu, baltkrieviem jau pieminēto vārtsargu Kirilu Slavšiku.

Otrā abu komandu savstarpējā spēle ir paredzēta 29. decembrī „Volvo SC” ledus hallē. Spēles sākums 18:30.

Februārī, IIHF izlašu pārtraukumā, Latvijas U18 hokeja izlase piedalīsies četru valstu turnīrā Dānijā, kur mūsu komandas pretinieki būs Baltkrievija, Norvēģija un Dānija. Atgādinām, ka pavasarī Latvijas jauniešu izlasei Slovākijā ir paredzēts starts U18 pasaules čempionāts augstākajā divīzijā, kur apakšgrupā sacentīsimies ar Kanādas, Somijas, Šveices un Slovākijas vienībām.

 

Latvija U18 – Baltkrievija U18 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

09:00 Aleksandr Kuļikov (Filimon Ledenkov, Jegor Kalin) 0:1.

Soda min: 26-38

Metieni: 22:35

Vārtsargi: Niklāvs Rauza – Kiril Slavšik

Saistītie raksti

Sadarbības partneri