LHF komanda triumfē "Ghetto football" turnīrā!

Vakar, 31. jūlijā, "Ghetto Football" regulārā turnīra ietvaros apmeklētājiem bija iespēja piedzīvot "5 Star Cup" lielo finālu, kurā par uzvaras titulu cīnijās gan Latvijas ievērojamas personības sportā, televīzijā un radio. “5 Star Cup” turnīrā komandas sacentās pieci pret pieci futbolā. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda triumfēja šajā turnīrā.

Latvijas hokejists Rodrigo Ābols vakar “Ghetto Football” rīkotajā pasākumā “5 Star Cup” vienā no spēlēm izcēlās ar iespaidīgu vārtu guvumu.

Bez Rodrigo Ābola vienības sastāvā bija arī Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš, kā arī tādi zināmi esošie un bijušie hokejisti kā Arvils Bergmanis, Fēlikss Gavars, Lauris Dārziņš, Edgars Lūsiņš, Maksims Haritoncevs un Raimonds Vilkoits. Tāpat LHF komandu pārstāvēja ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, izlašu menedžeris Renārs Freibergs un ārsts Agnis Otvars. 

Turnīra finālā LHF komanda apspēlēja “Pa Pāris Kausiem” futbolistus, trešo vietu ieguva vienība “ZZ Top”, kuras kapteinis bija Kristaps Zutis, bet ceturtie palika Latvijas reperu veidotā komanda “FK Five Lakes”.

LHF izsaka lielu pateicību "Ghetto Games" par šo organizēto pasākumu. Tiekamies nākamgad!

Sadarbības partneri