LHF DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS 10. SĒDES LĒMUMI

Šonedēļ norisinājās šīs sezonas desmitā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās Komisijas sēde, kurā tika izskatīti pieci jautājumi.

1. Par Optibet Hokeja Līgas 9. marta spēli nr. 74 starp komandām “MOGO/LSPA” un “HK Liepāja”, uz kuru neieradās “HK Liepāja” komanda.

 

Nolēma:

 

1.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. punktu, izteikt brīdinājumu “HK Liepāja” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību.

 

2. Par Optibet Hokeja Līgas 12. marta spēli nr. 111 starp komandām “HK Liepāja” un “HK Dinaburga”, uz kuru neieradās “HK Dinaburga” komanda.

 

Nolēma:

 

2.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. punktu, izteikt brīdinājumu HK “Dinaburga” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību.

 

 

3. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta Hokejā (LBJČH) U13 grupas 5. marta spēli nr. 32 starp komandām “HK Prizma 10 B” un “ICE Academy”, kurā nebija iespējams izdrukāt komandu pieteikumus un spēles protokolu.

 

Nolēma:

 

3.1. Pamatojoties uz LHF DSN 21. un čempionāta nolikuma 6.15. punktiem, piemērot “HK Prizma 10 B” klubam 50 EUR naudas sodu.

 

4. Par LBJČH 12. marta spēli nr. 155 starp komandām “Zemgale/Juniors” un “IHS/Prizma”, kurā spēlētājs nr. 5 K. Korkus “IHS/Prizma” komandas sastāvā saņēma 20 minūšu sodu par fizisku kontaktu ar tiesnesi.

 

Nolēma:

 

4.1. Pamatojoties uz LHF DSN 12.2. punktu, piemērot K. Korkus 1 spēles diskvalifikāciju.

 

5. Par Junioru Attīstības Hokeja Līgas (JAHL) 13. marta spēli nr. 63 starp komandām “HS Kurbads” un “AKO/BaltuVilki”, kurā spēlētājs nr. 34 D. Zalamanis “AKO/BaltuVilki” komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles sodu par dūrienu ar nūju.

 

Nolēma:

 

5.1. Pamatojoties uz LHF DSN 1. un 14.1. punktiem, piemērot D. Zalamanim 5 spēļu diskvalifikāciju.

 

Sadarbības partneri